Політична реклама

Зимою найкраще їсти квашену капусту та шпинат

1617 0
Щоб збільшити вміст вітамінів в організмі зимою, потрібно їсти більше цитрусових, щавлю та шпинату, а також квашену капусту

Як зазначає видання "ВКурсе", основні продукти, які необхідно вживати в холодну пору року це:

1. Квашена капуста. Вона навіть корисніша ніж свіжа — багата вітамінами групи В, вітаміном С і кисломолочними бактеріями.

2. Шипшина. Саме шипшина містить в собі найбільшу кількість вітаміну С і багато інших вітаміни.Также в ньому є фосфор, залізо, калій, магній, мідь.

3. Варення, желе або просто заморожена чорна смородина. З її допомогою ви збагатите організм вітамінами B, C, E, D, P, K. Вона відмінно підвищує іммуннітет, допомагає організму боротися з різними вірусами та стимулює кровотворення.

4. Цитрусові (лимони, апельсини та грейпфрути). Містять велику кількість аскорбінової кислоти, вітаміни А, В, РР, магній, калій, залізо, фосфор, натрій, кальцій.

5. Щавель і шпинат. Навіть в замороженому вигляді вкрай корисні. Крім всіх перерахованих вище вітамінів, вони містять мідь, цинк і марганець.

6. Болгарський перець. Зміцнює кровоносні судини, нормалізує мозковий кровообіг, попереджає розвиток атеросклерозу.

7. Зелена цибуля. Вважається найкориснішим імуномодулятором серед продуктів взимку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!