За добу з-за кордону більше людей повернулося, ніж виїхало. Про головне на Львівщині

631 0
Коротко про важливі події у Львові та області за добу, що минула.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Упродовж доби, від 9:00 год 3 жовтня до 9:00 год 4 жовтня у , у Львівській області не було сповіщень про повітряну тривогу. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Евакуація переселенців. Двома евакуаційними потягами до Львова з регіонів, де ведуться активні бойові дії, прибули ще 145 осіб. Також чотирма потягами до Перемишля зі Львівщини вирушили 552 людини.

Перетин кордону. За минулу добу через пункти пропуску у Львівській області виїхали 17 тисяч 516 осіб, водночас на в‘їзд оформили 19 тисяч 749 українців.

Медицина. У Західноукраїнському медцентрі врятували 1-річну дівчинку з нейробластомою грудного відділу хребта. Стан дівчинки, яка разом з батьками переїхала на Львівщину з Харківської області через повномасштабну війну, був критичним – нейробластома стискала легені і заважала диханню. Завдяки хіміотерапії основна пухлина та вторинні ураження організму поступово зменшуються. Попереду ще тривале лікування. Дякую лікарям. Здоров‘я дитині.

Робота правоохоронців. Поліція Львівщини опрацювала 1185 звернень щодо підозрілих осіб та об‘єктів.

Юлія Осим

____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!