Новини
  • Львів’ян запрошують на майстер-клас про благочинність, ІТ та шоу-бізнес Львів’ян запрошують на майстер-клас про благочинність, ІТ та шоу-бізнес У п’ятницю, 3 червня, Львівська бізнес-школа УКУ та «Креативний квартал» запрошують на майстер-клас у межах спільного проекту «WakeUpMeetings» від Максима Бахматова, ІТ бізнесмена, українського шоумена, продюсера. Тема зустрічі – «ІТ, шоу-бізнес та маркетинг безперспективних об’єктів».
  • Один із українських банків обмежив зняття готівки із карток Один із українських банків обмежив зняття готівки із карток Банк «Михайлівський» встановив обмеження на зняття готівки з банківської картки. Про це повідомили агентству «Інтерфакс-Україна» в кол-центрі банку сьогодні, 23 травня.
  • В Україні збанкрутував ще один банк В Україні збанкрутував ще один банк Національний банк України відніс «Фідобанк» до категорії неплатоспроможних. Відповідне рішення було прийняте у п’ятницю, 20 травня. Про це інформують у прес-службі НБУ.
  • Львів’яни можуть придумати назву для нового Android Львів’яни можуть придумати назву для нового Android Компанія Google, учора, 19 травня, в рамках конференції Google I/O представила сім основних новинок. Серед них голосовий асистент Google Assistantі, нова версія операційної системи для смарт-годинника, а також новий шолом віртуальної реальності. У той ж час компанія розробила нову версію операційної системи Android, щоправда вона ще немає назви, тож придумати її і запропонувати компанії Google зможе кожен.
  • У Львові назвали успішні соціальні підприємства У Львові назвали успішні соціальні підприємства Сьогодні, 18 травня, у Львові за сприяння проекту «RESPOND» відбулася зустріч у форматі «діловий сніданок». На захід приїхали представники соціальних підприємств із п’яти областей України, зокрема із Кривого Рогу, Миколаєва та Черкас. У рамках сніданку презентували дослідження стану соціального підприємництва в Україні.
  • Яку професію обрати: топ найпрестижніших в Україні Яку професію обрати: топ найпрестижніших в Україні Державна служба зайнятості склала перелік найбільш перспективних професій в Україні, попит на які не буде зменшуватись у найближчі роки.
  • В мережі запустили сервіс зміни реєстраційних даних для підприємців В мережі запустили сервіс зміни реєстраційних даних для підприємців Портал державних послуг iGov запустив послугу зміни реєстраційних даних для підприємців. Про це на своїй сторінці у facebook повідомив керівник IT-напрямку «ПриватБанку», один зі співзасновників сервісу iGov Дмитро Дубілет.
  • Комп’ютери замість юристів: чого чекати від ІТ у Львові через 10 років Комп’ютери замість юристів: чого чекати від ІТ у Львові через 10 років Навіщо бізнесу враховувати досягнення ІТ технологій? Чому на тренди варто реагувати максимально швидко? Чому Львів не стане мегаполісом із 2-3 мільйонами мешканців? Навіщо створювати рольову модель «айтішник»? Чому зараз на часі не змінювати, а переосмислювати систему освіти? Про це і не тільки говорили під час дискусії «Чого очікувати від Львівського ІТ у найближчі 10 років». Розмова відбулася 13 травня у рамках IT Research Lab, який організовував Львівський ІТ Кластер. Tvoemisto.tv занотувало найцікавіше.
  • А вівці з Європи! Історія сімейного фермерства на Львівщині А вівці з Європи! Історія сімейного фермерства на Львівщині Сьогодні попит на овече м’ясо у світі дуже високий і багато країн готові купляти українську продукцію. Що ж стримує українського підприємця ефективно господарювати на своїй землі та працювати на експорт а також про те, як на Львівщині запрацювала овеча ферма з європейським стандартами розповів Tvoemisto.tv фермер, засновник фермерського господарства «Меринос-Захід» Дмитро Огньов.
  • В Україні створили нове відомство з реформ: деталі В Україні створили нове відомство з реформ: деталі Для прискорення змін у бюджетній, податковій та митній сферах в Україні створено нове відомство – Проектний офіс реформ. Про це повідомляє Урядовий портал.
  • 8 ключових фактів про працівників ІТ сфери у Львові. Візуалізація 8 ключових фактів про працівників ІТ сфери у Львові. Візуалізація У Львові є приблизно 15 тисяч «айтішників», що становить 6% від усього працюючого населення міста. Львівський ІТ Кластер спільно з соціологічною агенцією «Фама» реалізували дослідження ІТ-ринку Львова.Сьогодні, 13 травня, у рамках IT Research Lab, відбулася його презентація. Пропонуємо вам ознайомитися з результатами та дізнатися, скільки заробляють працівники ІТ-сфери у Львові, на що відкладають гроші, як пересуваються по місту, чим займаються у вільний час та навіть яким домашнім улюбленцям надають перевагу.
  • Для українських підприємців запрацювала «гаряча лінія» скарг і пропозицій Для українських підприємців запрацювала «гаряча лінія» скарг і пропозицій Кабінет Міністрів України з 11 травня 2016 року запровадив «гарячу лінію» для підприємців. Зателефонувавши на яку можна подати скаргу щодо зловживання чи корупційних дій органів державної влади. Про це інформують у прес-службі уряду.
  • Хто з депутатів міськради у Львові заробляє найменше? Хто з депутатів міськради у Львові заробляє найменше? Громадський рух «Чесно» дослідив декларації депутатів Львівської міської ради. За результатами аналізу є чиновники, котрі заробили найбільше з усіх депутатів в Україні, а також ті, хто не задекларував жодної копійки. Пропонуємо дізнатись, хто задекларував найменше.
  • Львів та Івано-Франківськ з’єднають авіарейсом Львів та Івано-Франківськ з’єднають авіарейсом Львів та Івано-Франківськ з 20 травня з’єднають авіарейсом. Триватиме переліт 25 хвилин.
  • Amazon запустив власний відеосервіс Amazon запустив власний відеосервіс Американська компанія Amazon запустила власний відеосервіс Video Direct, що є аналогом YouTube. Він дозволить користувачам розміщувати відео на свій канал і заробляти на цьому гроші
  • НБУ випустить монету, присвячену жертвам геноциду кримських татар НБУ випустить монету, присвячену жертвам геноциду кримських татар З 12 травня в обігу з’явиться срібна монета пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу. Про це повідомляє Національний Банк України
  • Ми конкуруємо лише з власною уявою Ми конкуруємо лише з власною уявою Я погоджуюся із тим, що деякі думки потрібно мати на 30 років наперед. Будучи економістом, зупинюся, насамперед, на матеріальних та економічних аспектах, які, швидше за все, будуть визначальними за 30 років.
  • Чому бізнес з наміром змінювати світ є більш успішним, ніж той, який націлений виключно на гроші? Чому бізнес з наміром змінювати світ є більш успішним, ніж той, який націлений виключно на гроші? Вислів “змінювати світ” я чув багато разів і, зізнаюсь, він викликав не найкращі емоції. Переважно, це твердження звучало на різноманітних “надихаючих” зустрічах. Виглядало воно як розвага для серйозних і багатих “аристократів”, які вже заробили свої мільйони, їм стало нудно і тепер вони їздять по світу і проголошують нічого не варті в практичному житті гасла. Або ж навпаки, ці слова звучали з уст самозваних “бізнес-гуру”, в яких за душею жодного більш-менш вагомого досягнення, крім одного — самовпевненості і вміння “стригти” гроші зі спраглих вічних істин слухачів.
  • Де шукати драйвер економіки: топи з Весняного ділового форуму. Відео Де шукати драйвер економіки: топи з Весняного ділового форуму. Відео Весняний діловий форм, який нещодавно відбувся у Львові, традиційно дав можливість економістам, банкірам та підприємцям обговорити те, що відбувається в українській економіці, куди вона рухається, звідки брати гроші та куди їх краще вкладати. Tvoemisto.tv зібрало цікаві тези із виступів учасників панельних дискусій про те, чи зможе українська економіка зростати до 7% в рік, чому Україні потрібен креативний клас, про «Must have» мобільного банкінгу та на що очікувати населенню та бізнесу від Національного банку України щодо купівлі іноземної валюти.
  • В Україні змінено правила продажу вживаних автомобілів В Україні змінено правила продажу вживаних автомобілів Прийнятий Верховною Радою України закон значно полегшує податкове навантаження на покупця автомобіля, що був у використанні.
  • Скільки мільйонерів проживає у Львові Скільки мільйонерів проживає у Львові Як повідомили в управлінні доходів і зборів з фізичних осіб ГУ Державної фіскальної служби у Львівській області, cтаном на 27 квітня 2016 року 115 громадян задекларували одержані ними доходи за 2015 рік в сумі більше 1 млн грн.
  • Львівських підприємців запрошують на Експортний семінар: як потрапити? Львівських підприємців запрошують на Експортний семінар: як потрапити? Львів’ян запрошують на семінар для представників компаній, які планують виходити на міжнародні ринки, або уже мають певний досвід у експортній діяльності.
  • Коли і на скільки в Україні підвищать мінімальну зарплату Коли і на скільки в Україні підвищать мінімальну зарплату Кабінет міністрів затвердив законопроект про внесення змін до закону про державний бюджет на 2016 рік про рівень мінімальних зарплат і пенсій.
  • Наступний найбільший банк у світі не матиме ліцензії
  • Іноземці Твого міста: Німець Удо Гайне про європейський Львів та поганий сервіс Іноземці Твого міста: Німець Удо Гайне про європейський Львів та поганий сервіс Німець Удо Гайне майже все життя присвятив готельній справі. Він керував всесвітньовідомими готелями від Близького Сходу до Америки, відкрив кілька респектабельних в Україні та тричі успішно пережив перевірку «Ревізора» у львівських готелях. Про роботу в Ріната Ахметова, а ще про те, що гальмує розвиток готельно-ресторанної індустрії у Львові, як досягти міжнародного визнання у цій сфері та навіщо Львову конгрес-готелі – Удо Гайне розповів Tvoemisto.tv.
  • Скільки електромобілів купили українці цьогоріч? Скільки електромобілів купили українці цьогоріч? Частка електромобілів на українському авторинку в січні-березні 2016 року порівняно з аналогічним періодом 2015 року зросла в два рази - до 0,6%.
  • Все буде «!FEST»: Як львівська компанія будує світовий бренд Все буде «!FEST»: Як львівська компанія будує світовий бренд Холдинг емоцій «!FEST» розпочав своє існування із креативної ідеї, яка трансформувалася у бізнес. Першою великою метою було відкриття 15-ти ресторанів, згодом, з допомогою франчайзингу та поширення мережі Львівських майстерень шоколаду на всю країну, звершились плани про статус національної компанії. Нова мета – стати світовим брендом. Про те, чим насправді конкурує мережа «!FEST», де та під яким брендом працюють шоколадні мануфактури, в чому унікальність проекту крафтової пивоварні, яку створили у Львові, а також чому в Польщі легше працювати у подібному бізнесі. А ще як «!FEST», просуваючи власний концепт, планує «захопити світ», розповіли Tvoemisto.tv двоє із трьох співвласників холдингу емоцій «!FEST» Андрій Худо та Юрко Назарук.
  • НБУ знизив облікову ставку на 19% НБУ знизив облікову ставку на 19% Правління Національного банку прийняло рішення про зниження облікової ставки до 19% річних з 22 квітня 2016 року.
  • В Україні можуть подешевшати імпортні ліки: деталі В Україні можуть подешевшати імпортні ліки: деталі Кабінет міністрів України на засіданні, яке відбулось, у середу, 20 квітня, прийняв рішення скасувати сертифікацію та експертизи ліків, які вже пройшли цю процедуру в США, країнах ЄС, Швейцарії, Японії, Канаді, Австралії. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман на своїй сторінці у facebook.
  • В Україні  реєстрація підприємців здійснюватиметься онлайн В Україні реєстрація підприємців здійснюватиметься онлайн Портал державних послуг iGov запустив дві нові послуги – реєстрація суб’єкта підприємницької діяльності (СПД) і реєстрація юридичної особи. Про це повідомив керівник IT-напрямку «ПриватБанку», один зі співзасновників сервісу iGov Дмитро Дубілет.
  • У Львові почали штрафувати підприємців за виплату зарплати «у конвертах» У Львові почали штрафувати підприємців за виплату зарплати «у конвертах» Відтепер за порушення законодавства про працю посадові особи нестимуть не тільки адміністративну та кримінальну відповідальність. На підприємство також накладатимуть фінансові санкції. Про це інформують у прес-службі міськради.
  • На Західній Україні стартувала грантова програма для переселенців. Як податися? На Західній Україні стартувала грантова програма для переселенців. Як податися? На теренах Західної України стартує грантова програма для підтримки бізнесу переселенців з Криму та Сходу України. Проект будуть реалізовувати впродовж року одразу за кількома напрямами.
  • Що очікувати на валютному ринку в Україні: прогнози від НБУ Що очікувати на валютному ринку в Україні: прогнози від НБУ Обмеження на купівлю іноземної валюти для населення і обов’язковий продаж частини валютної виручки для бізнесу, постійні валютні коливання – з таким зіштовхнулися українці за два останні роки, коли гривня знецінилась втричі відносно долара США. Журналісти Tvoemisto.tv запитали директора департаменту відкритих ринків НБУ Сергія Пономаренко, коли в Україні слід очікувати послаблення валютних обмежень, як він пояснить стрибки гривні на міжбанківському валютному ринку за останні півтора роки, та що в подальшому планує робити НБУ для регулювання ситуації на валютному ринку.
  • Китайці планують з Китайці планують з'єднати Львів із трьома європейськими столицями залізницею Міністерство інфраструктури України готує меморандум з найбільшим китайським інвестором для розвитку залізничного сполучення за напрямком Київ – Львів – Варшава – Берлін та Київ – Одеса.
  • Скільки та за яких умов ЄБРР готовий інвестувати в Україну? Скільки та за яких умов ЄБРР готовий інвестувати в Україну? Європейський банк реконструкції та розвитку планує інвестувати в українську економіку близько мільярда євро протягом цього року. Проте, лише за єдиної умови.
  • Банки можуть блокувати видачу готівки з карток при підозрілих операціях Банки можуть блокувати видачу готівки з карток при підозрілих операціях Національний банк вимагає від українських банків ретельніше проводити фінансовий моніторинг тих випадків, коли фізособа переводить гроші, що надійшли від компанії. Для фізосіб це означає, що при підозрілих операціях (наприклад, коли користувач систематично переводить великі грошові надходження від юрособи) такі операції можуть блокуватися до з'ясування деталей платежу.
  • Сьогодні у Львові відбувся Весняний діловий форум Сьогодні у Львові відбувся Весняний діловий форум Сьогодні, 15 квітня, до Львова на Весняний діловий форум з’їхалися власники великого та малого бізнесу, фінансисти та економісти, представники влади, щоб спільно визначити, куди слід рухатися українській економіці, які перспективні ринки відкриті для українських компаній, та які тренди в українській економіці будуть в найближчі роки.
  • Історія успіху SoftServe. Як компанія зі Львова підкорює світ Історія успіху SoftServe. Як компанія зі Львова підкорює світ Перший офіс компанії SoftServe, яка займалася програмним забезпеченням, відкрили у Львові ще в 1993-му році. Молода, амбітна львівська компанія, яка ще не мала далекоглядної стратегії розвитку, поступово стала відомою на весь світ. А все тому, що у SoftServe вчасно зрозуміли – на глобальному ринку і мислити потрібно глобально. Відтак згодом з’явилися перші офіси компанії в Америці, а віднедавна SoftServe активно розвиває свою мережу представництв у Європі. Про принципи роботи з американськими та європейськими клієнтами, єдині корпоративні стандарти у всіх офісах компанії, конкуренцію на IT-ринку й те, як компанія «не відпускає» своїх кваліфікованих працівників розповів Tvoemisto.tv співзасновник та член ради директорів SoftServe Тарас Кицмей.
  • Національний банк України пом’якшив валютні обмеження для фізосіб Національний банк України пом’якшив валютні обмеження для фізосіб Національний банк України (НБУ) дозволив зараховувати на власні поточні рахунки фізичних осіб кошти в іноземній валюті, отримані від родичів у безготівковій формі, йдеться в повідомленні регулятора.
  • У Львові відкрили японський завод "Фуджікура". Фото. Відео У Львові відкрили японський завод "Фуджікура". Фото. Відео Сьогодні, 14 квітня, у Львові офіційно відкрили завод ТОВ «Фуджікура аутомотів Україна Львів». На відкриття нового виробництва прибули Президент України Петро Порошенко та Надзвичайний та Повноважний Посол Японії в Україні Сумі Шігекі.
  • На Tvoemisto.tv стартувала трансляція Intro-2016 На Tvoemisto.tv стартувала трансляція Intro-2016 Сьогодні, 14 квітня, у Львівcькій бізнес-школі УКУ відбудеться щорічна Візійна конференція Intro-2016: чи маєте ви стратегію на наступні 30 років? На Tvoemisto.tv вже стартувала трансляція відкриття конференції.
  • Сьогодні у Львові говоритимуть про відповідальне лідерство. Де подивитися? Сьогодні у Львові говоритимуть про відповідальне лідерство. Де подивитися? Сьогодні, 14 квітня, у Львові відбудеться щорічна Візійна конференція Intro-2016: чи маєте ви стратегію на наступні 30 років? Відкриття конференції стартує о 10:00 годині, його трансляцію можна переглянути на Tvoemisto.tv.
  • Як стати успішним на ринку ЄС? Інструкція на прикладі яблук Як стати успішним на ринку ЄС? Інструкція на прикладі яблук Шлях України на ринок Європейського Союзу був непростий. Угода, яка укладається за 2-3 роки, у нас зайняла десять. Проте, це не означає, що ми є неуспішним на європейському ринку. Насправді ми продаємо усе, зокрема й зі Львова. Про те чому нам потрібний Європейський Союз для торгівлі, як працює ідеальна бюрократична машина, чому нами зацікавився Китай та як українському бізнесмену співпрацювати із ринком Європи розповів омбудсмен з бізнесу, уповноважений з питань підприємництва при Державній фіскальній Службі України Тарас Качка в рамках зустрічі зі студентами, яка відбулась у п'ятницю, 8 квітня, у Національному університеті "Львівська Політехніка". Зустріч була організована Міжнародним фондом "Відродження"
  • Завтра у Львові говоритимуть про креативну економіку та сімейний бізнес. Як долучитись? Завтра у Львові говоритимуть про креативну економіку та сімейний бізнес. Як долучитись? Львівcька бізнес-школа УКУ запрошує на щорічну Візійну конференцію Intro-2016: чи маєте ви стратегію на наступні 30 років?
  • Facebook запустив платформу для створення ботів у месенджері Facebook запустив платформу для створення ботів у месенджері Facebook відкрила для сторонніх розробників можливість створювати власних ботів для месенджера соціальної мережі.
  • В Україні знизили акциз на уживані авто до 28 разів В Україні знизили акциз на уживані авто до 28 разів Верховна Рада прийняла за основу законопроект № 3251, яким тимчасово, до 31 грудня 2017 року, ставки акцизного збору на вживані легкові автомобілі знижуються від 2 до 28 разів.
  • Як працюватимуть банки в Україні на травневі свята Як працюватимуть банки в Україні на травневі свята Національний банк України оприлюднив календар робочих днів банківської системи на травень 2016 року. В ньому передбачено декілька вихідних днів в зв’язку з державними святами.
  • Як розвиваються львівські компанії. Три історії від лідерів про успіх Як розвиваються львівські компанії. Три історії від лідерів про успіх Як освіта та знання впливають на наш розвиток у компанії, яких людей потребують роботодавці та чому ідеї повинні бути «волохатими». Ці та інші важливі аспекти обговорили учасники бізнес-сніданку, організованого юридичною компанією HD Partners («Ейч.Ді.Партнерз») у вівторок, 5 квітня. Пропонуємо три думки спікерів на тему лідерства, досягнення успіху та ведення бізнесу.
  • В Україні зарезервували перший пул частот для проведення тендеру на 4G-зв’язок В Україні зарезервували перший пул частот для проведення тендеру на 4G-зв’язок Нацкомісія регулювання зв’язку (НКРЗІ) прийняла рішення про видачу окремих ліцензій на користування радіочастотним ресурсом на конкурсних або тендерних засадах.
  • 5 порад від Девіда Брауна для тих, хто хоче вести ІТ бізнес в Україні 5 порад від Девіда Брауна для тих, хто хоче вести ІТ бізнес в Україні Віра, сміливість та комунікація – такі основні секрети у бізнесі назвав співзасновник компанії «Template Monster» (США) Девід Браун на WakeUpMeeting у Львові. А також розповів про 5 головних уроків ведення бізнесу в Україні, які він засвоїв на власному прикладі, та в чому перевага українців над рештою Європи.
  • Сьогодні у Львові говоритимуть про реформи у прокуратурі. Де подивитися? Сьогодні у Львові говоритимуть про реформи у прокуратурі. Де подивитися? Сьогодні, 11 квітня, о 16:00 годині у конференц-залі Українського католицького університету, що на вулиці Хуторівка, 35а, у рамках відкритої лекції міжнародного експерта з питань судової реформи заступника директора Kennan Institute Вільяма Померанца (Нідерланди) на тему «Реформування української прокуратури» відбудеться чергова сьома лекція від UCU Rule of Law Lecture Series. Переглянути її онлайн-трансляцію можна на Tvoemisto.tv.
  • На Intro-2016 у Львові говоритимуть про креативну економіку та сімейний бізнес

На Intro-2016 у Львові говоритимуть про креативну економіку та сімейний бізнес Львівcька бізнес-школа УКУ запрошує на щорічну Візійну конференцію Intro-2016: чи маєте ви стратегію на наступні 30 років? Про це інформують у прес-службі міськради.
  • MasterCard співпрацюватиме з facebook і twitter MasterCard співпрацюватиме з facebook і twitter Платіжна система MasterCard зацікавлена в роботі з Facebook і Twitter, оскільки обидві соцмережі активно розвиваються в сфері платіжних послуг.
  • До Львова привезуть перший український електромобіль До Львова привезуть перший український електромобіль Водії та шанувальники екологічно чистого транспорту можуть радіти – в Україні з’явився перший й допоки єдиний вітчизняний прототип електрокару.
  • У Львові створили міжнародний Ротарі Клуб. Відео У Львові створили міжнародний Ротарі Клуб. Відео Першого квітня у Львові місцеві та іноземні ротарійці святкували відкриття сьомого Ротарі клубу. Lviv International Rotary Club став першим англомовним у місті. Хто туди входить? Які проекти він здійснюватиме? Про це Tvoemisto.tv розповіли президент та члени благодійної організації Ротарі.
  • Львів Львів'ян безкоштовно навчатимуть азів ведення бізнесу. Як долучитися? Усіх охочих започаткувати власну справу запрошують на курс тренінгів «Вчимося бізнесу», який організовує Управління економіки Львівської міської ради. Тренінги будуть проходити з 15 до 29 квітня.
  • Як вийти на ринок ЄС. Історія успіху львівського печива Як вийти на ринок ЄС. Історія успіху львівського печива Багато українських підприємств мріють вийти на європейський ринок, проте значна частина українського бізнесу вже тривалий час експортує продукцію за кордон. Яскравий приклад успішного підприємства на Львівщині – кондитерська фабрика «Ярич», що знаходиться у селі Старий Яричів, і експортує продукцію не лише у Європу, а й Азію та Африку. Про європейські принципи торгівлі, європейські стереотипи щодо українського бізнесу та українців, особливості сертифікації продукції, а також, що потрібно європейським клієнтам, і які «перешкоди у голові» повинні подолати українські підприємці, щоб стати ефективними не лише у Європі, а й на інших ринках розповів Tvoemisto.tv підприємець, директор ТОВ «КФ» Ярич» Олег Клімчук.
  • У Львові свій перший в Україні офіс відкрила компанія Ericsson У Львові свій перший в Україні офіс відкрила компанія Ericsson Компанія Ericsson відкрила свій перший в Україні R&D-офіс. Сама компанія на теренах нашої держави працює вже 100 років, але повноцінних R&D-центрів поки що не відкривала.
  • Платіжна система Приватбанку відновила свою роботу Платіжна система Приватбанку відновила свою роботу Всі системи Приватбанку (платежі в Приват24, магазинах та терміналах) відновили свою роботу. Про це повідомив керівник ІТ-напрямку Приватбанку Дмитро Дубілет у своїй сторінці на facebook.
  • В ПриватБанку проблема з платіжною системою: деталі В ПриватБанку проблема з платіжною системою: деталі Вчора, 4 квітня, в післяобідній час у клієнтів Приватбанку почалися проблеми з доступом до своїх грошових коштів і рахунків. Як населення, так і бізнес не могли проводити платежі або знімати готівку, оскільки «лягла» платіжна мережа найбільшого банку країни.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!