Новини
  • Western Union запускає грошові онлайн-перекази в Україні Western Union запускає грошові онлайн-перекази в Україні Компанія Western Union оголосила про запуск грошових переказів онлайн в Україні. Новий сервіс доступний у співпраці з «ПриватБанком». Про це повідомляють у прес-службі банку.
  • Як правильно купити вживане авто і не зазнати махінацій Як правильно купити вживане авто і не зазнати махінацій Купувати автомобіль, котрий вже був у вжитку – справа ризикована, оскільки завжди є ймовірність бути обдуреним. Проте, якщо дотримуватись конкретних рекомендацій, купити автівку, якою вже користувалися, можна без остраху. Про це інформує Регіональний сервісний центр МВС у Львівській області
  • НБУ визначило системно важливі банки України НБУ визначило системно важливі банки України Національний банк України назвав три банки, які є важливими для фінансової системи держави. Ними стали Приватбанк, Ощадбанк, Укрексімбанк визнали важливими для фінансової системи України.
  • В які банки слід вкладати: топ кращих за версією Forbes В які банки слід вкладати: топ кращих за версією Forbes Журнал Forbes опублікував щорічний банківській проект: "Рейнтинг життєдайності найбільших українських банків". Мета рейтингу − виявити банки з найвищою внутрішньою здатністю пережити період системної нестабільності.
  • В Україні – нові правила реєстрації нерухомості: 5 найважливіших нововведень В Україні – нові правила реєстрації нерухомості: 5 найважливіших нововведень Із 1 січня 2016 року в Україні набули чинності нові законодавчі положення щодо реєстрації прав на нерухомість. Серед найважливіших змін – скасування свідоцтва про право власності, розширення повноважень нотаріуса та електронне підтвердження факту володіння замість підписів, печаток і штампів. Зміни внесли не лише до правил реєстрації нерухомого майна, а й до деяких інших актів законодавства. Юрист ТОВ «Юридична компанія «Лігалейд» Тетяна Кордіяка розповіла Tvoemisto.tv про нюанси найважливіших нововведень.
  • Дві львівські ІТ-компанії у сотні найкращих аутсорсингових фірм світу Дві львівські ІТ-компанії у сотні найкращих аутсорсингових фірм світу Міжнародна асоціація IAOP представила свій щорічний рейтинг кращих аутсорсингових компаній – The 2016 Global Outsourcing 100, який об'єднує 75 компаній лідерів ринку і 25 висхідних зірок. Цього року до списку увійшли дві IT-компанії, головні офіси яких знаходяться у Львові.
  • Українських імпортерів запрошують налагодити співпрацю з компаніями США Українських імпортерів запрошують налагодити співпрацю з компаніями США Відтепер українські імпортери можуть отримати сприяння у налагодженні контактів із заокеанськими компаніями. Про це інформують у прес-службі Львівської облдержадміністрації.
  • Графік прийому Громадської ради при податківцях та митниках у Львові Графік прийому Громадської ради при податківцях та митниках у Львові Громадська рада при ДФС у Львівській області буде проводити щоденний прийом громадян з питань роботи податкових та митних органів Львівської області, – про це повідомляють фахівці ДПІ у Сихівському районі м. Львова ГУ ДФС у Львівській області.
  • Фахівець із урбаністики: чому Львів зараз – інвестиційно привабливіший, аніж інші міста Фахівець із урбаністики: чому Львів зараз – інвестиційно привабливіший, аніж інші міста Зараз Львів отримав «шанс» для динамічного розвитку. Одна з причин – віддаленість від зони конфлікту на Сході України, – вважає фахівець із урбаністики, професор Київської школи економіки Володимир Вахітов. Під час лекції «Вимір міста. Вимірювання місця» професор розповів про те, які переваги зараз має Львів для залучення нових інвестицій та чому місто – це, щонайперше, його мешканці.
  • Сьогодні у Львові ситуативно перекриватимуть рух Сьогодні у Львові ситуативно перекриватимуть рух У понеділок, 15 лютого, у Львові відбудуться урочисті заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та виводу військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан. На час їх проведення у місті заплановано ситуативне перекриття руху транспорту.
  • Українцям дозволили отримувати електронні гроші з-за кордону Українцям дозволили отримувати електронні гроші з-за кордону Вже із 13 лютого фізичні особи України мають право отримувати від нерезидентів електронні гроші, випущені емітентом-нерезидентом. Про це йдеться у постанові Національного банку України.
  • Українці отримають безкоштовний доступ до державного реєстру нерухомості Українці отримають безкоштовний доступ до державного реєстру нерухомості Міністерство юстиції України ініціює безкоштовний доступ українських громадян до державного реєстру нерухомості. Про таку ініціативу повідомив міністр юстиції Павло Петренко.
  • У Львові з’явиться конгрес-готель, який стане найбільшим у місті У Львові з’явиться конгрес-готель, який стане найбільшим у місті На території між вулицями Стрийська-Наукова-Підстригача, де знаходиться невеличке озеро, ТзОВ «Агенція «Європростір» збирається побудувати сучасний готель для проведення конференцій та конгресів та ресторан із виходом на озеро. Навколо озера облаштують відпочинкову зону. За задумом, це має бути найбільший готельно-ресторанний комплекс міста.
  • Як у Львові виглядатиме «Креативний квартал». Відео Як у Львові виглядатиме «Креативний квартал». Відео У Львові на місті старого трамвайного депо вирішили створити місце під інвестиційний проект. Поки що зацікавленість в ньому виявив лише «Креативний квартал», який представив своє бачення того, як мають виглядати історичні будівлі в новітніх умовах. Про особливості проекту журналісти Tvoemisto.tv поспілкувалися із засновником «Креативного кварталу» Іллею Кенігштейном.
  • У Львові розкажуть, як продавати свої ідеї та товари у Китай У Львові розкажуть, як продавати свої ідеї та товари у Китай 12 лютого Львівська бізнес-школа УКУ запрошує на майстер-клас Мар'яни Сидорів на тему «Чому варто працювати на китайському ринку?»
  • У Львові встановили першу в Україні статую святого о. Івана Боско. Фото У Львові встановили першу в Україні статую святого о. Івана Боско. Фото Із нагоди завершення Ювілейного року 200-річчя з Дня народження святого Івана Боско у Львові на території салезіянського Молодіжного центру та Родинного дому «Покрова» (вул. Кривчицька, 19) встановили і освятили статую цього святого покривителя молоді.
  • Креативний квартал: Львів віддає трамвайне депо на 50 років Креативний квартал: Львів віддає трамвайне депо на 50 років Вже невдовзі старі будівлі трамвайного депо на вул. Вітовського можуть перетворитися на місце для креативу та інноваційності. Депутати Львівської міської ради прийняли рішення затвердити ці приміщення як об’єкти інвестування, які передадуть в оренду на 50 років, за перші чотири з яких не братимуть орендної плати. Саме в них може постати «Креативний квартал».
  • Російську косметику в Україні продаватимуть з естонським маркуванням Російську косметику в Україні продаватимуть з естонським маркуванням Аби повернути український ринок, втрачений через бойкот, російський виробник косметики Natura Siberica «заходить» із Естонії. Зокрема, товар продаватимуть в мережі «Ашан».
  • Стандарт Євро-5: шість найпопулярніших міфів та їх спростування Стандарт Євро-5: шість найпопулярніших міфів та їх спростування Від 1 січня 2016 року в Україні діє екологічний стандарт "Євро-5", згідно з яким забороняється ввозити в країну автомобілі старші 5 років. Пропонуємо вам шість міфів про це нововведення та спростування до них.
  • У Нацбанку пояснили, чому в Україні падає гривня. Інфографіка У Нацбанку пояснили, чому в Україні падає гривня. Інфографіка В НБУ створили інфографіку, в якій пояснюються причини стрімкого знецінення гривні на міжбанківському та готівковому валютних ринках.
  • У Львові відбудуться ще одні навчання «ProZorro» для підприємців У Львові відбудуться ще одні навчання «ProZorro» для підприємців 8 лютого у Львові відбудуться ще одні навчання, під час яких підприємці отримають покрокову інструкцію – як працювати у системі електронних закупівель «ProZorro».
  • Поблизу Львова збудують центр Укрпошти, який обслуговуватиме 8 областей Поблизу Львова збудують центр Укрпошти, який обслуговуватиме 8 областей У селі Пасіки-Зубрицькі «Укрпошта» збудує логістичний сортувальний центр. Новозбудований центр обслуговуватиме 8 областей Західної України та дозволить суттєво скоротити терміни пересилання кореспонденції і вантажів, зменшити витрати на перевезення пошти, оптимізувати мережу логістики в зоні обслуговування. Про це повідомила заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ірина Гримак.
  • Скільки зараз коштує бензин? Інфографіка Скільки зараз коштує бензин? Інфографіка За минулий тиждень на українських АЗС спостерігали зниження ціни на бензин та дизельне паливо. Пропонуємо актуальну вартість пального.
  • На Львівщині переселенцям та малозабезпеченим допоможуть створити власний бізнес На Львівщині переселенцям та малозабезпеченим допоможуть створити власний бізнес Від 1 липня цього року у Львівській області стартує пілотний проект із започаткування власного бізнесу для малозабезпечених та внутрішньо переміщених осіб. Кошти на організацію підприємницької діяльності надаватиме Міжнародний банк реконструкції та розвитку. Разом зі Львівщиною експеримент одночасно розпочнеться на Полтавщині та Харківщині. Про це розповів директор Львівського обласного центру зайнятості Василь Барилюк, – інформує прес-служба ЛОДА.
  • Як не бути провінційним містом. У Львові виступить Мішель Терещенко Як не бути провінційним містом. У Львові виступить Мішель Терещенко 27 січня у Львівській бізнес-школі УКУ відбудеться лекція Мішеля Терещенка, мера м. Глухів. Тема зустрічі «Соціальна відповідальність бізнесу: як перетворить провінційне місто в кейс для всієї країни?».
  • Навіщо дорослим навчатися? Кілька фактів про бізнес-освіту Навіщо дорослим навчатися? Кілька фактів про бізнес-освіту Аврааму Лінкольну, який зумів завдяки своїй політичній кар’єрі побороти людське рабство, належить вислів: «Я не знаю людини, яка сьогодні не була би розумніша, ніж учора». І це справді добра передумова того, що навчання – не захоплива пригода на один раз. Вчитися – ніколи не пізно. Чи можливо побудувати успішний бізнес без знань та досвіду, які дає сьогодні бізнес-освіта? Чи можуть знання, здобуті в українських бізнес-школах, сформувати кваліфікованого керівника? Tvoemisto.tv підготувало кілька цікавих фактів про бізнес-освіту та про можливості, які вона відкриває для управлінців й тих, хто думав про таке навчання, але ще не наважився розпочати.
  • Де у Львові можна орендувати нежитлові приміщення. Адреси Де у Львові можна орендувати нежитлові приміщення. Адреси Управління комунальної власності Львівської міської ради оголошує некомерційний конкурс, з метою надання в оренду вільних нежитлових приміщень, які знаходяться в комунальній власності.
  • Україна увійшла у топ-50 інноваційних економік світу за даними Bloomberg Україна увійшла у топ-50 інноваційних економік світу за даними Bloomberg Американська аналітична компанія Bloomberg оприлюднила свій рейтинг інноваційних економік світу. В топ-50 цього рейтингу потрапила і Україна.
  • Серед львів’ян шукають молодих соціальних підприємців Серед львів’ян шукають молодих соціальних підприємців Інститут міста пропонує безоплатне резидентство в Інкубаторі молодіжного соціального підприємництва YEI (Львів, вул. Весняна, 4) для молодих та активних соціальних підприємців і осіб, що працюють над проектом створення власного соціального бізнесу у сферах екології, енергоефективності, культури, освіти та інклюзивності. Про це інформує прес-служба ЛМР.
  • Як виглядає «платіжний ландшафт» України: інфографіка від НБУ Як виглядає «платіжний ландшафт» України: інфографіка від НБУ Національний банк України опублікував інфографіку із зазначенням основних гравців вітчизняної платіжної інфраструктури. Інформація була підготовлена Департаментом платіжних систем в січні 2016 року.
  • Підприємців Львова вчитимуть, як взяти участь в електронних закупівлях Підприємців Львова вчитимуть, як взяти участь в електронних закупівлях З метою ширшого залучення бізнесу до електронних закупівель, а також розширення реальної конкуренції, мерія ініціює проведення навчань для представників бізнесу щодо роботи в системі ProZorro, – повідомили у прес-службі ЛМР.
  • Як в Україні проходить процес «очищення» банків? Інфографіка Як в Україні проходить процес «очищення» банків? Інфографіка Національний банк України завершує перший етап реформи банківської системи – «очищення» і переходить до етапу «перезавантаження». На інфографіці показано, що було зроблено регулятором за цей період і що чекало на вкладників, які втратили свої гроші.
  • Що допоможе побороти корупцію? 7 практичних порад експерта Що допоможе побороти корупцію? 7 практичних порад експерта Пітер Айген, засновник Transparency International, 14 січня зібрав у Львівській бізнес-школі повний аншлаг. Приводом цьому послужила «болюча» тема лекції: «Роль громадянського суспільства у боротьбі з корупцією?». Засновник глобальної мережі антикорупційних організацій розповів про багаторічний досвід у боротьбі з корупцією у всьому світі та дав цінні поради, як подолати корупцію українцям. Пропонуємо 7 практичних порад від Пітера Айгена.
  • На Львівщині відкрили бізнес понад дві сотні переселенців зі Сходу та Криму На Львівщині відкрили бізнес понад дві сотні переселенців зі Сходу та Криму На Львівщині перереєструвалися 73 суб'єкти господарювання, які переїхали з території Криму та зони проведення антитерористичної операції. Ще 193 фізичних осіб-підприємців також здійснюють підприємницьку діяльність та перейшли на податковий облік в органи Державної фіскальної служби у Львівській області.
  • Львівських підприємців запрошують на семінар про нові можливості розвитку бізнесу
Львівських підприємців запрошують на семінар про нові можливості розвитку бізнесу 30 січня у Львові відбудеться семінар на тему «Нові можливості розвитку бізнесу: як залучити кошти з Європи». Головною темою семінару стануть інструменти підтримки бізнесу, такі як кредити, запозичення, лізинги тощо. Про це повідомляють у прес-службі ЛМР.
  • Україна увійшла в ТОП-25 найпривабливіших країн у сфері аутсорсингу Україна увійшла в ТОП-25 найпривабливіших країн у сфері аутсорсингу Україна з 2014 року піднялася із 41-го на 24-те місце в глобальному рейтингу аутсорсингової привабливості (Global Services Location Index, GSLI), що включає 55 країн – про це йдеться у звіті американської консалтингової компанії A.T.Kearney.
  • Україна і США стали повноцінними партнерами у «відкритому небі»: що зміниться? Україна і США стали повноцінними партнерами у «відкритому небі»: що зміниться? Україна і США стали повноцінними партнерами у «Відкритому небі». Про це на свої facebook-сторінці написав Володимир Омелян, заступник міністра інфраструктури України.
  • У Львові запускають програму для підприємців-початківців. Як долучитися? У Львові запускають програму для підприємців-початківців. Як долучитися? Бізнес-інкубатор Startup Depot запускає 2-місячну програму Startup PUSH для підприємців-початківців. Вона дозволить отримати поштовх у швидкому просуванні власного проекту. Повідомляють у прес-службі ЛМР.
  • Львів’янам розкажуть про податкові зміни. Де послухати? Львів’янам розкажуть про податкові зміни. Де послухати? 20 та 21 січня у Львові Головне управління ДФС у Львівській області проведе безкоштовні семінари для платників податків-юридичних осіб Львівської області. До участі запрошують усіх зацікавлених.
  • Львів став одним з найпопулярніших туристичних напрямків в Україні Львів став одним з найпопулярніших туристичних напрямків в Україні Львів та гірськолижний курорт «Буковель» стали найпопулярнішими туристичними напрямками серед українців на зимові свята. Такими є результати моніторингу Центру розвитку туризму України на основі найпопулярнішої системи on-line бронювання готелів Booking.com, повідомляє директор центру Володимр Царук.
  • В Україні подешевшає бензин: коли і на скільки В Україні подешевшає бензин: коли і на скільки Паливо на українських АЗС до кінця січня може подешевшати на 0,5-1 грн/літр завдяки зниженню світових цін на нафту, але за умови зупинки подальшої девальвації національної валюти. Про це в мережі Facebook написав директор консалтингової компанії «А-95» Сергій Куюн.
  • Реформування податкової інспекції у Львові: 5 нововведень Реформування податкової інспекції у Львові: 5 нововведень В Україні проводять реформування Центрального офісу з обслуговування великих платників податків, яка передбачає якісно новий рівень обслуговування бізнесу. Про це сьогодні, 13 січня, під час прес-конференції щодо підсумків роботи інспекції за 2015 рік, повідомив начальник СДПІ з ОВП у м. Львові МГУ ДФС Юрій Гринів.
  • Шість змін до законодавства, що набувають чинності цьогоріч Шість змін до законодавства, що набувають чинності цьогоріч Із початком нового, 2016-го, року в Україні набувають чинності чимало змін до законодавства. Зокрема інакше відбуватиметься процедура реєстрації прав на нерухоме майно, декларування доходів та імпорту вживаних автомобілів. Спеціально для Tvoemisto.tv юристи компанії «H.D.Partners» пояснили, чого чекати від законодавчих нововведень.
  • Від сьогодні Microsoft припиняє підтримку Windows 8 Від сьогодні Microsoft припиняє підтримку Windows 8 Від сьогодні, 12 січня, компанія Microsoft припиняє підтримувати операційну систему Windows 8, яку випустили більше трьох років тому.
  • Львів’ян запрошують до Америки на бізнес стажування Львів’ян запрошують до Америки на бізнес стажування У рамках Спеціальної американської програми бізнес стажувань (SABIT) досвідчені співробітники у Вашингтоні допомагають менеджерам, науковцям і інженерам середнього й вищого рівнів пройти практику в малих, середніх і великих бізнесових організаціях США. Мета такої практики – ознайомитися з тим, як функціонує промисловість США, із західними концепціями менеджменту й основами ринкової економіки.
  • Стандарт Євро-5: які авто заборонено ввозити в Україну? Стандарт Євро-5: які авто заборонено ввозити в Україну? Починаючи із 1 січня, імпортувати в Україну можна автомобілі не нижче стандарту Євро-5. Зовні вони нічим не відрізняються від менш екологічних конкурентів, але мають більш досконалу екосистему двигуна, – пояснює генеральний директор Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів і дилерів Олег Назаренко.
  • В Україну прийшов онлайн-кінотеатр Netflix: що це означає і скільки коштуватиме В Україну прийшов онлайн-кінотеатр Netflix: що це означає і скільки коштуватиме Тепер українські інтернет-користувачі зможуть користуватися послугами сервісу Netflix, що надає можливість перегляду кіно і серіалів онлайн. Наразі Netflix доступний в режимі безкоштовного тестування строком на 1 місяць.
  • В Україні з’явилися в обігу пам’ятні монети «Щедрик». Фото, відео В Україні з’явилися в обігу пам’ятні монети «Щедрик». Фото, відео Національний банк України ввів в обіг дві пам’ятні монети «Щедрик (до 100-річчя першого хорового виконання твору Миколи Леонтовича)» номіналом 5 гривень з нейзильберу та 20 гривень зі срібла.
  • ЄС запустив онлайн-ресурс для українських виробників ЄС запустив онлайн-ресурс для українських виробників Щоб краще орієнтуватися в нових вимогах технічного, санітарного та фітосанітарного спрямування, Єврокомісія запустила спеціальний онлайн-сервіс Export Help desk.
  • Як бізнес прожив у 2015 році: найголовніше за рік Як бізнес прожив у 2015 році: найголовніше за рік Рік 2015 вже став історією. Кожен з його 365 днів приносив щось нове. Не оминули ці зміни і бізнес. Реформи, зміни до законодавства, податковий кодекс, коливання курсу валют. А разом з тим – боротьба з кризою та падінням економіки. Tvoemisto.tv зібрав все найцікавіше і найважливіше, що сталося у бізнесі в Україні та Львові зокрема.
  • Із 1 січня – нові податки: скільки доведеться платити українцям. Інфографіка Із 1 січня – нові податки: скільки доведеться платити українцям. Інфографіка Пропонуємо інфографіку про основні зміни ставок податків та окремих норм оподаткування, які будуть діяти з 1 січня 2016 року. Інформацію надала прес-служба ЛОДА.
  • Японська компанія «Фуджікура» на Львівщині працевлаштує 3000 людей Японська компанія «Фуджікура» на Львівщині працевлаштує 3000 людей У перший місяць нового року на Львівщині у Яворівському районі запрацює іноземне підприємство компанії «Фуджікура». Про це інформує прес-служба ЛОДА.
  • Із Нового року в Україні скасовують додатковий імпортний збір Із Нового року в Україні скасовують додатковий імпортний збір Президент України Петро Порошенко підписав Закон України від 24.12.2015 №912-VІІІ«Про заходи щодо стимулювання зовнішньоекономічної діяльності». Про це інформує прес-служба глави держави.
  • Коли українським компаніям чекати іноземних інвестицій: аналіз українського ринку Коли українським компаніям чекати іноземних інвестицій: аналіз українського ринку Український ринок пережив шоковий стан 2014 року, а в 2015 році ситуація дещо стабілізувалась. Відтак українські компанії починають думати про те, звідки можна залучити компанії для свого розвитку. Директор департаменту інвестиційно-банківських послуг Dragon Capital Михайло Гранчак на ініційованій юридичною компанією «H.D.Parthers» стратегічній сесії «Перспективи розвитку економіки України у 2016 році» розповів, коли в Україні очікувати прихід інвесторів, скільки зараз коштують вітчизняні компанії, та кому з них варто думати про об’єднання заради ефективної діяльності.
  • Чому Львів не ІТ столиця і чи має шанси нею стати? Погляд ззовні Чому Львів не ІТ столиця і чи має шанси нею стати? Погляд ззовні Майстер-клас Євгена Сисоєва, співзасновника і керуючого партнера венчурного фонду AVentures Capital, у LvBS став холодним душем для ІТ спільноти Львова. Львів’янам часто доводиться чути компліменти про місто як ІТ столицю, найкращі ІТ компанії, найдинамічніший розвиток індустрії тощо. Євген Сисоєв вважаєте, що Львову є куди рости, щоб у найближчі 5 років дорости до рівня Одеси чи Дніпропетровська, зокрема розвинути потенціал як міста інновацій і стартапів . Пропонуємо головні тези із практичної лекції ІТ спеціаліста.
  • Як у Львові під час свят працюватимуть центри обслуговування платників податків. Графік Як у Львові під час свят працюватимуть центри обслуговування платників податків. Графік Пропонуємо вам графік роботи ЦОП під час новорічних та різдвяних свят. Про це інформує прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.
  • Що відбудеться з економікою України у 2016 році: думка експертів Що відбудеться з економікою України у 2016 році: думка експертів Щорічно компанія Юридична компанія Ейч.Ді.Партнерз організовує для представників бізнесу стратегічну сесію, щоб аналітики та експерти могли розповісти, куди рухатиметься економіка України наступного року. Тетяна Ситник, GfK Ukraine розповіла, що спричинило дисбаланс в українській економіці, що відбувається зі споживанням та інвестиціями, які українські компанії перші подолають наслідки кризи, та в що краще вкладати інвестиції – бренд чи ціну.
  • Яким буде «Креативний квартал» у Львові: особливості проекту Яким буде «Креативний квартал» у Львові: особливості проекту У Львові працюють над створенням ще одного громадського простору, який носитиме назву «Креативний квартал». Тут містяни зможуть спілкуватися, відпочивати, працювати та обмінюватися ідеями. Приміщення для цього проекту здадуть в оренду інвесторам терміном на 50 років. Tvoemisto.tv дізналося, яким буде «Креативний квартал», чому Львову вигідний такий проект, а також, яким буде місце його розташування.
  • На Tvoemisto.tv стартує трансляція лекції про ІТ-підприємництво
На Tvoemisto.tv стартує трансляція лекції про ІТ-підприємництво Сьогодні, 25 грудня, у Львові проведуть майстер-клас на тему «ІТ-підприємець. Шлях джедая». Спікером заходу буде Євген Сисоєв, співзасновник та керуючий партнер венчурного фонду AVentures Capital. На Tvoemisto.tv можна переглянути практичну лекцію онлайн.
  • У Львові працюють над створенням «Креативного кварталу»: нові деталі У Львові працюють над створенням «Креативного кварталу»: нові деталі Територія старого трамвайного депо, обмежена вулицями Городоцькою та Сахарова, отримає нове дихання: незабаром тут розпочнуть роботи зі створення Креативного кварталу, що об’єднає у Львові світові компанії. Після вибору інвестора, ці приміщення нададуть йому в оренду терміном на 50 років та встановлять фіксовану орендну плату, відповідно до експертної оцінки. Відповідне рішення щодо затвердження умов конкурсу й конкурсної документації прийняли під час сесії міської ради.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!