Новини
Сторінка:12345678910
  • Онлайн-курси з програмування «у два кліки». Де зареєструватися? Онлайн-курси з програмування «у два кліки». Де зареєструватися? Фонд BrainBasket запустив масштабну програму Technology Nation – безкоштовний курс з основ програмування. Даний курс дозволить всім бажаючим отримати ІТ-освіту світового рівня та вивчити основи популярних мов програмування, що надає слухачам базис для подальшого навчання та працевлаштування в IТ-сфері.
  • У Львові створили безкоштовний клуб з вивчення німецької. Оновлено У Львові створили безкоштовний клуб з вивчення німецької. Оновлено У Львові Інститут Суспільних Ініціатив відкриває німецькомовний клуб, де усі бажаючі зможуть вивчати мову безкоштовно.
  • Один із найпрестижніших вишів світу виклав у мережу навчальні курси Один із найпрестижніших вишів світу виклав у мережу навчальні курси Массачусетський технологічний інститут виклав у вільний доступ більше 2000 тисяч своїх курсів.
  • Безкоштовні онлайн-курси з аналізу даних: Prometheus розпочав реєстрацію Безкоштовні онлайн-курси з аналізу даних: Prometheus розпочав реєстрацію Освітня платформа Prometheus відкрила реєстрацію на цикл з чотирьох безкоштовних масових онлайн-курсів з аналізу даних «Аналіз даних та статистичне виведення на мові R», «Машинне навчання», «Візуалізація даних», «Обробка та аналіз великих даних».
  • АнтиСуржик: ТОП-10 найтиповіших помилок у картинках АнтиСуржик: ТОП-10 найтиповіших помилок у картинках Говорити правильною українською – легко. Пропонуємо ТОП-10 помилок, які можуть непомітно «закрастися» у мову львів'ян.
  • Програмуванння на Android: Google запускає безкоштовний курс Програмуванння на Android: Google запускає безкоштовний курс Компанія Google оголосила про запуск безкоштовного курсу Android Basics Nanodegree для всіх зацікавлених у створенні додатків для пристроїв, які працюють на ОС Android. Про це повідомила менеджер компанії Шанеа Кінг-Робертсон.
  • Нині відома антикорупціонерка прочитає лекцію у Львові . Де подивитися? Нині відома антикорупціонерка прочитає лекцію у Львові . Де подивитися? Сьогодні, 24 червня, Львів із лекцією відвідає відома антикорупціонерка, колишній федеральний прокурор в США та колишній слідчий у справі екс-прем’єр-міністра України Павла Лазаренка Марта Борщ. Вона прочитає лекцією на тему боротьби з корупцією, яку можна буде переглянути наживо на Tvoemisto.tv.
  • Чому українці – краби. Олег Малкін про успіх та прохання Чому українці – краби. Олег Малкін про успіх та прохання Чому ідею не можна довго тримати при собі без реалізації? Чим відрізняється благодійність від милостині? Чому українці схожі на крабів у відрі? Як стратегічне мислення допомагає рухатися вперед? Навіщо підприємцям шукати шлях до смартфону свого споживача? Про це і не тільки розповідав Олег Малкін, генеральний директор фінансово-соціальної мережі нового покоління WIDE.Up, під час бізнес-сніданку, організованого юридичною компанією HD Partners («Ейч.Ді.Партнерз»). Tvoemisto.tv занотувало найцікавіше.
  • AIESEC запрошує львів’ян попрактикувати англійську AIESEC запрошує львів’ян попрактикувати англійську Із 20 червня до 31 липня Міжнародна молодіжна організація AIESEC у Львові організовує проект «Мовна школа» для усіх охочих попрактикувати свою розмовну англійську з іноземними стажерами, які приїдуть з різних куточків світу до Львова.
  • ТОП-5 навичок, які знадобляться українцям у 2020 році. Інфографіка ТОП-5 навичок, які знадобляться українцям у 2020 році. Інфографіка Крос-культурна компетентність, обчислювальне мислення, знання нових медіа, крос-дисциплінарні знання та віртуальна колаборація – ось навички майбутнього, які будуть затребуваними на ринку праці у 2020 році.
  • British Council запустила безкоштовний онлайн-курс про англійську мову та культуру British Council запустила безкоштовний онлайн-курс про англійську мову та культуру У рамках року англійської мови в Україні, Британська Рада (British Council) запустила безкоштовні онлайн-курси LearnEnglish Pathways. Нині триває набір на курс «Досліджуючи англійську: мова та культура».
  • Три швидкі смаколики із полуниці Три швидкі смаколики із полуниці Пропонуємо три швидкі рецепти десертів із полуниці, у яких ця сезонна ягода заграє новими смаками та ароматами.
  • Де буде комфортно інтелекту Де буде комфортно інтелекту Львів одним із перших у новітній історії України почав публічну дискусію про те, чим є місто, яким воно хоче бути, що пропонувати своїм мешканцям і світові. У 2009 році Інститут міста організував «парад стратегій», зібравши 115 різних документів авторства громадських та неформальних організацій, міської, обласної адміністрацій, що визначали, як і куди розвиватися місту. Та й ззовні помітна суттєва зміна міста за останні 10 років. Львів є одним із найкомфортніших міст для життя в Україні, він дуже привабливий для українських туристів. Порівняно з іншими великими містами, а особливо з навколишніми містечками і селами. Однак, як на мене, причини цього комфорту недостатньо вивчені і недостатньо артикульовані. Якщо добре розуміти, що саме робить місто комфортним і кого саме це приваблює, тоді можна намагатися цей капітал, власне не ресурс, а капітал, примножувати.
  • Do you speak English? 8 безкоштовних тестів для перевірки англійської Do you speak English? 8 безкоштовних тестів для перевірки англійської Часто, аби мотивувати себе краще оволодіти іноземною мовою, варто визначити свій реальний рівень. Пропонуємо кілька тестів, які не тільки допоможуть перевірити англійську, але і нададуть поради та навчальні матеріали для її удосконалення.
  • На Tvoemisto.tv стартує онлайн-трансляція прощі зі Львова до Унева На Tvoemisto.tv стартує онлайн-трансляція прощі зі Львова до Унева У п’ятницю, 13 травня, з нагоди свята чудотворної ікони Унівської Богородиці зі Львова стартувала ХХІІІ Міжнародна молодіжна триденна піша проща «Львів-Унів». На цих вихідних на Tvoemisto.tv відбувається трансляція із Унева наживо.
  • Трансляція прощі зі Львова до Унева на Tvoemisto.tv розпочнеться о 19.15 Трансляція прощі зі Львова до Унева на Tvoemisto.tv розпочнеться о 19.15 Учора, 13 травня, з нагоди свята чудотворної ікони Унівської Богородиці зі Львова стартувала ХХІІІ Міжнародна молодіжна триденна піша проща «Львів-Унів». У суботу та неділю на Tvoemisto.tv відбуватиметься трансляція із Унева наживо.
  • Триває проща зі Львова до Унева. Де стежити за молитовною мандрівкою? Триває проща зі Львова до Унева. Де стежити за молитовною мандрівкою? Учора, 13 травня, з нагоди свята чудотворної ікони Унівської Богородиці зі Львова стартувала ХХІІІ Міжнародна молодіжна триденна піша проща «Львів-Унів». У суботу та неділю на Tvoemisto.tv відбуватиметься трансляція із Унева наживо.
  • Молодь Львова запрошують реєструватися на Open Youth Forum 2016 Молодь Львова запрошують реєструватися на Open Youth Forum 2016 4 травня стартувала реєстрація учасників Open Youth Forum 2016. Це молодіжний форум, мета якого – сформувати середовище для створення і реалізації нових міжнародних проектів, а також обмін досвідом. Організатори – учасники ГО «Молоді лідери України».
  • Як зробити мак пам’яті до Дня примирення власноруч: відео Як зробити мак пам’яті до Дня примирення власноруч: відео Вже три роки поспіль Україна вшановує полеглих у Другій світовій війні під європейським та традиційним українським символом – квіткою маку. Національні заходи проходять під гаслом «1939-1945. Пам’ятаємо. Перемагаємо».
  • Ми конкуруємо лише з власною уявою Ми конкуруємо лише з власною уявою Я погоджуюся із тим, що деякі думки потрібно мати на 30 років наперед. Будучи економістом, зупинюся, насамперед, на матеріальних та економічних аспектах, які, швидше за все, будуть визначальними за 30 років.
  • Чому бізнес з наміром змінювати світ є більш успішним, ніж той, який націлений виключно на гроші? Чому бізнес з наміром змінювати світ є більш успішним, ніж той, який націлений виключно на гроші? Вислів “змінювати світ” я чув багато разів і, зізнаюсь, він викликав не найкращі емоції. Переважно, це твердження звучало на різноманітних “надихаючих” зустрічах. Виглядало воно як розвага для серйозних і багатих “аристократів”, які вже заробили свої мільйони, їм стало нудно і тепер вони їздять по світу і проголошують нічого не варті в практичному житті гасла. Або ж навпаки, ці слова звучали з уст самозваних “бізнес-гуру”, в яких за душею жодного більш-менш вагомого досягнення, крім одного — самовпевненості і вміння “стригти” гроші зі спраглих вічних істин слухачів.
  • Львівські електромобілі: півстоліття історії Львівські електромобілі: півстоліття історії Нехай Україна не передова країна в автомобілебудуванні, але в галузі створення електромобілів у наших інженерів є чому повчитися навіть хлопцям з Tesla.
  • "Наша зневіра не має виправдання. Беріться до роботи", – Блаженніший Любомир Гузар "Наша зневіра не має виправдання. Беріться до роботи", – Блаженніший Любомир Гузар "Нам не можна і не треба втрачати надії на кращі часи. Замість того, аби зневіритися, беріться до роботи", – на Книжковому Арсеналі у Києві Блаженніший Любомир Гузар презентував нову книгу “Де скарб Твій..”.
  • Google запустив в Україні безкоштовні тренінги з цифрового маркетингу Google запустив в Україні безкоштовні тренінги з цифрового маркетингу Компанія Google-Україна запустила навчальну програму Digital Workshop – нову онлайн-платформу, яка пропонує безкоштовні тренінги з цифрового маркетингу всім охочим – від студентів до підприємців.
  • Майстер-клас для львів’ян про захист інновацій та стартапи. Як потрапити? Майстер-клас для львів’ян про захист інновацій та стартапи. Як потрапити? 27 квітня Львівська бізнес-школа УКУ разом із Центром інновацій та підприємництва iHUB у межах спільного проекту Entrepreneurs Meetings запрошують на майстер-клас «Право на стартап: як захистити інновації» від Назара Танасишина, адвоката, юридичного радника 12 діючих стартапів, почесного амбасадора Startup Nations (Global Entrepreneurship Network) в Україні.
  • Онлайн-курс із вивчення англійської за творами Шекспіра. Як долучитися? Онлайн-курс із вивчення англійської за творами Шекспіра. Як долучитися? Британська Рада повторно запускає безкоштовний курс «Exploring English: Shakespeare». Учасникам пропонують 1,5 місяці вивчати англійську за найвідомішими творами і цікавими фактами з життя Вільяма Шекспіра.
  • 10 книг для читання в парку 10 книг для читання в парку Квітень, що триває, надалі обіцяє теплу погоду, весняне повітря та хороший настрій. У квітні можна поїхати й подивитись на цвітіння сакур в Ужгород, пошукати тепла в Заліщиках, відвідати з коханою половинкою Клевань і покататись велосипедами по Ворохті. Але найголовніше цього місяця – насолодитися справжньою весною, пошукати нових ідей та знайти душевний спокій. Це все можна шукати в книгах. Для вас невеличка яскрава підбірка книг на квітень для відпочинку в парку або читання в довгоочікуваній дорозі до красивих куточків світу.
  • На Prometheus триває набір на онлайн-курс про соціологію На Prometheus триває набір на онлайн-курс про соціологію Вже 15 квітня на Prometheus стартує новий онлайн-курс. Цього разу слухачам запропоновано більше дізнатися про соціологію та соціологічні дослідження.
  • Завтра у Львові говоритимуть про креативну економіку та сімейний бізнес. Як долучитись? Завтра у Львові говоритимуть про креативну економіку та сімейний бізнес. Як долучитись? Львівcька бізнес-школа УКУ запрошує на щорічну Візійну конференцію Intro-2016: чи маєте ви стратегію на наступні 30 років?
  • Prometheus відкрив додаткову реєстрацію на офлайн-курс із основ ІТ Prometheus відкрив додаткову реєстрацію на офлайн-курс із основ ІТ Через значний ажіотаж, спричинений відкриттям безкоштовних груп офлайн-підготовки до перекладеного українською мовою легендарного курсу Гарвардського університету CS50 «Основи програмування», командою Prometheus упродовж надзвичайно короткого часу було організовано додаткові офлайн-групи для максимального задоволення зацікавленості слухачів.
  • 5 порад від Девіда Брауна для тих, хто хоче вести ІТ бізнес в Україні 5 порад від Девіда Брауна для тих, хто хоче вести ІТ бізнес в Україні Віра, сміливість та комунікація – такі основні секрети у бізнесі назвав співзасновник компанії «Template Monster» (США) Девід Браун на WakeUpMeeting у Львові. А також розповів про 5 головних уроків ведення бізнесу в Україні, які він засвоїв на власному прикладі, та в чому перевага українців над рештою Європи.
  • Сьогодні Катерина Бабкіна презентує львів’янам нову книжку Сьогодні Катерина Бабкіна презентує львів’янам нову книжку Сьогодні, 8 квітня, о 19:00 годині у Галереї «Дзиґа», що на вулиці Вірменська, 35, відбудеться презентація-дискусія нової збірки оповідань письменниці, сценариста й драматурга Катерини Бабкіної «Щасливі голі люди».
  • Львів Львів'ян безкоштовно навчатимуть азів ведення бізнесу. Як долучитися? Усіх охочих започаткувати власну справу запрошують на курс тренінгів «Вчимося бізнесу», який організовує Управління економіки Львівської міської ради. Тренінги будуть проходити з 15 до 29 квітня.
  • Сьогодні у Львові майстер-клас про вихід на глобальний ринок для ІТ-компаній. Де і коли? Сьогодні у Львові майстер-клас про вихід на глобальний ринок для ІТ-компаній. Де і коли? Сьогодні, 7 квітня, Львівська бізнес-школа УКУ та «Креативний квартал» запрошують на майстер-клас у межах спільного проекту «Wake Up Meetings» від співзасновника компанії «Template Monster» (США) Девіда Брауна. Тема зустрічі – «Іти на глобальний ринок чи залишатись в Україні: непроста розмова про складні рішення в ІТ».
  • Владика Венедикт, Софія Опацька та Любомир Хабурський про те, що таке успіх Владика Венедикт, Софія Опацька та Любомир Хабурський про те, що таке успіх "На нас з усіх боків тиснуть медіа, які показують, що наш успіх залежить від матеріального здобутку. Багато з нас себе питають: ну коли ми будемо такі успішні, як ті зірки на екрані?". Так розпочав свою відповідь на запитання про успіх Любомир Хабурський у львівському "Арсеналі" на відкритій дискусії «Як стати успішним?»
  • Львів’ян запрошують на тематичну екскурсію-прогулянку по модерній архітектурі Львова Львів’ян запрошують на тематичну екскурсію-прогулянку по модерній архітектурі Львова Центр міської історії розпочинає у Львові серію екскурсій серію міських прогулянок (city-walks) на основі проекту Інтерактивний Львів. Перша з них буде присвячена архітектурі модернізму у центральній частині Львова з фокусом на пам'ятках архітектури функціоналізму 1930-х рр. Друга – вулиці Богомольця.
  • У Львові Мар’яна Савка говоритиме З Іриною Снітинською про життя як цінність У Львові Мар’яна Савка говоритиме З Іриною Снітинською про життя як цінність Третьою гостей проекту «12 неймовірних жінок про цінності, які творять людину» Мар’яни Савки стане засновник Школи риторики й ораторства АҐРУС, тренер з ораторської майстерності Ірина Снітинська. Темою їхньої розмови стане життя як цінність.
  • Шість правил для тих, хто постійно навчається Шість правил для тих, хто постійно навчається Як було б чудово вивчити іспанську три роки тому... Як чудово було б розумітиcя в інвестуванні, коли мені було лише двадцять… Багато з нас хотіли б вміти набагато більше, ніж дозволяє нам час. А оскільки в мережі чимало інформації, нам хочеться весь час освоювати щось нове. І значить, єдина змінна, яку ми в змозі контролювати – це час, який ми витрачаємо на навчання.
  • Львів’ян запрошують на майстер-клас «Глобальний ринок vs український: непроста розмова про розвиток ІТ» Львів’ян запрошують на майстер-клас «Глобальний ринок vs український: непроста розмова про розвиток ІТ» 7 квітня Львівська бізнес-школа УКУ та «Креативний квартал» запрошують на майстер-клас у межах спільного проекту «Wake Up Meetings» від співзасновника компанії «Template Monster» (США) Девіда Брауна. Тема зустрічі – «Іти на глобальний ринок чи залишатись в Україні: непроста розмова про складні рішення в ІТ».
  • Літературна терапія. Книги, які добре читати разом Літературна терапія. Книги, які добре читати разом У багатьох сім'ях читання дітям на ніч є традицією.
  • На Prometheus стартує курс Ярослава Грицака. Як зареєструватися? На Prometheus стартує курс Ярослава Грицака. Як зареєструватися? 5 квітня на Prometheus стартує безкоштовний масовий онлайн-курс легендарного українського історика Ярослава Грицака "Вибрані питання європейської історії"
  • Prometheus запустив безкоштовний офлайновий курс про програмування Гарвардського університету Prometheus запустив безкоштовний офлайновий курс про програмування Гарвардського університету Prometheus, платформа для онлайн-освіти, запустив реєстрацію на безкоштовні офлайн-групи підготовки до перекладеного українською мовою легендарного курсу Гарвардського університетуCS50 «Основи програмування».
  • Від новачка до професіонала: 10 безкоштовних сайтів, де вчать англійської Від новачка до професіонала: 10 безкоштовних сайтів, де вчать англійської Англійська мова, як і будь яка іноземна, потребує постійного збагачення словникового запасу та практики. Пропонуємо 10 безкоштовних сайтів, які допоможуть не лише вивчити мову, але і тримати її в тонусі.
  • У Львові проведуть освітню симуляційну гру як інноваційний метод навчання «Країна змін» У Львові проведуть освітню симуляційну гру як інноваційний метод навчання «Країна змін» 2-3 квітня, з ініціативи Молодіжного об’єднання «Граніт», стартує другий етап проекту інноваційної освіти «Країна змін», спрямований на поширення інтерактивних методів навчання, ігрофікації та симуляційних ігор-тренінгів серед студентського та шкільного середовища, – повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • 10 українських кулінарних блогів для натхення 10 українських кулінарних блогів для натхення До їжі вже давно пред’являються набагато більші вимоги, ніж просто здатність втамувати голод: естетичний вигляд, смачний запах та натуральні інгредієнти, – саме такі фотографії страв заполонили Інстаграм, започаткували новий напрям food-фотографії, а професійні кухарі та любителі діляться своїми секретами та рецептами в мережі. Якщо ви також любите створювати кулінарні шедеври на своїй кухні, шукаєте нові рецепти чи натхнення для нових смачних сюрпризів своїм рідним, то ці 10 красивих та корисних food-блогів стануть вам в нагоді.
  • Андрухович і Прохасько вчитимуть львів Андрухович і Прохасько вчитимуть львів'ян письму. Як долучитись? 24 березня у Львові стартує двомісячний «Курс письменницької майстерності» від «Центру літературної освіти». Відомі письменники поділяться теорією і практичним інструментарієм письма. У програмі – п’ять модулів, 50 годин лекційних та практичних занять, художній аналіз творів, консультації лекторів, літературні вечори тощо.
  • У Львові навчатимуть підприємницького хисту. Де і коли? У Львові навчатимуть підприємницького хисту. Де і коли? Управління економіки Львівської міської ради розпочинає реєстрацію на курс тренінгів «Вчимося бізнесу». Долучитись до навчань запрошують усіх охочих започаткувати власну справу, повідомили у прес-службі міської ради.
  • Сьогодні у Львові зустріч з Несторівською групою: як долучитись? Сьогодні у Львові зустріч з Несторівською групою: як долучитись? Активних львів’ян запрошують долучитися до публічної презентації та обговорення стратегічного розвитку України – напрацювань Несторівської групи. В рамках заходу обговорять про цінності, шляхи розвитку та перепони. Зустріч відбудеться сьогодні, 16 березня.
  • 6 способів перестати зациклюватися 6 способів перестати зациклюватися Досі картаєте себе за помилку, яку зробили вчора? Безперестанку думаєте про те, чи все вам вдасться завтра?
  • Куди податися у березні: 10 можливостей Куди податися у березні: 10 можливостей Цієї весни для активних людей відбудеться чимало цікавих подій. Пропонуємо ознайомитися із тими, на які варто зареєструватися у березні: від молодіжного форуму United Nations до проектів UNESCO.
  • Жінки в літературі: 14 авторок, що отримали Нобелівську премію Жінки в літературі: 14 авторок, що отримали Нобелівську премію «Жінки здебільшого залишаються безіменними», — сказала якось Вірджинія Вулф. Але світ динамічно змінюється, жінки невтомно працюють задля розвитку світової науки та культури. Їхні найвищі досягнення у письменстві високо оцінені критиками, зокрема з 1901 до 2014 року найвищу — Нобелівську — премію з літератури отримали 13 жінок. А 2015 року до когорти нобеліанток приєдналася ще одна ― білоруська письменниця і журналістка українського походження Світлана Алексієвич.
  • Топ-10 фільмів про сильних жінок Топ-10 фільмів про сильних жінок Кіно про жінок, сильних духом і незалежних - морально, фізично і матеріально - давно вже стали візитною карткою зарубіжного кінематографу. Тому якщо не знаєте, що переглянути, пропонуємо перелік з 10 фільмів про жінок.
  • На Tvoemisto.tv стартує онлайн-трансляція про революцію в ІТ-галузі На Tvoemisto.tv стартує онлайн-трансляція про революцію в ІТ-галузі Сьогодні, 4 березня, Львівська бізнес-школа УКУ та Креативний квартал запрошують на майстер-клас у рамках спільного проекту «Wake Up Meetings» від Влада Воскресенського, співзасновника компанії «Invisible Solutions». Тема зустрічі «Еволюція IT індустрії в Україні: від аутсорсингу до продукту». Для тих, хто не зможе потрапити на захід, буде проводитись онлайн-трансляція. Початок о 16:00 год.
  • 13 книг для щойно татусів і матусь 13 книг для щойно татусів і матусь Існують батьки, які ще до народження дитини, а то й заздалегідь плануючи вагітність, ретельно готуються до цієї події – читають безліч книг про пологи, про розвиток дитини тощо. Інша категорія матусь і татусів – ті, що вже з появою нового члена сім’ї вникають у всі фізіологічні та психологічні тонкощі виховання. Проте є й такі, що не читають жодної літератури, наприклад, продовжуючи родинні традиції щодо виховного процесу. Відповідно немає й універсальних книг, довідників чи енциклопедій про вагітність, виховання чи по догляду за дитиною.
  • Англійська для дорослих. British Council запустила безкоштовні онлайн-курси Англійська для дорослих. British Council запустила безкоштовні онлайн-курси В рамках року англійської мови в Україні, Британська Рада (British Council) запустила безкоштовні онлайн-курси LearnEnglish Pathways.
  • 7 способів розвивати творче мислення дитини 7 способів розвивати творче мислення дитини Нерідко батькам би хотілося, щоб їхні діти були креативними. Знаходили нестандартні рішення проблем, вільно себе почували у всіх сферах мистецтв, мали відчуття стилю і займалися цікавою справою, до якої підходили творчо. Але не менше хочеться, щоб діти слухали нас і вчителів, слідували чіткому розпорядку дня і правилам, не створювали нікому проблем, не відволікали від важливих справ і навіть одягалися так, щоб милувати наше око. Тільки все це не про креативність. Бо креативна дитина зовсім "не зручна", вона не любить послуху і робити так, як інші.
  • Львів’янам розкажуть про те, чим місто Лева цікавило іспанців на початку XX століття Львів’янам розкажуть про те, чим місто Лева цікавило іспанців на початку XX століття У Центрі міської історії продовжується серія лекцій на підтримку експозиції «Велика війна...», що триває у виставковому просторі Центру міської історії. 24 березня 2016 р. тут відбудеться лекція кандидата історичних наук Богдана Чуми «Іспанські образи воєнного Львова».
  • Work hard, travel harder: 8 українських тревел-блогів, що надихають Work hard, travel harder: 8 українських тревел-блогів, що надихають Мандрувати світом завжди було популярно, але зараз в еру нових технологій, чи то пак можливостей (лоукостів, каучсерфінгу, блаблакарів), це стало ще популярнішим. Усе частіше подорожі по всьому світу стають головним заробітком для мандрівників. Навколо всюди лиш і чути розмови про бюджетні подорожі, автостоп, тур-клуби та подолання нових вершин.
  • Про «безцелер», патрульного Олійника і кризу довіри Про «безцелер», патрульного Олійника і кризу довіри Львів’янка Ярина Ключковська, яка мешкає у Києві, написала своє бачення того, що робиться з українським суспільством останнім часом - кризу довіри, помилки та українців, які кожен раз тиснуть кнопку "reset" і про необхідність діалогу між нами.
  • Провести час з користю: 9 літніх шкіл від УКУ Провести час з користю: 9 літніх шкіл від УКУ Щорічно Український католицький університет на літо організовує чималу кількість літніх шкіл – від мовних, де можна поглибити свої знання з іноземних мов, до філософських та іконописних.
Сторінка:12345678910
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!