Новини
Сторінка:12345678910
  • Як віднайти у собі творчі сили. 5 порад Як віднайти у собі творчі сили. 5 порад Творчість – це реалізація своєї неповторної оригінальності. Tvoemisto.tv пропонує вам кілька порад, як розкрити у собі творчий потенціал.
  • Львів’янам розкажуть про світові технологічні новинки Львів’янам розкажуть про світові технологічні новинки У четвер, 19 лютого, у Львівській бізнес-школі УКУ відбудеться майстер-клас Анни Дегтеревої, засновниці та CEO американсько-українського бізнес-акселератора HappyFarm. Вона розповість про серце технологічних інновацій і як львів'янам отримати до нього ключ.
  • Вічно молодий: 8 способів жити яскраво та не старіти душею Вічно молодий: 8 способів жити яскраво та не старіти душею Одного разу мій 22-річний брат мимохіть сказав, що почувається на 40. І додав, що його це зовсім влаштовує, він не хоче нічого міняти і взагалі в нього в житті «інші інтереси». Це висловлювання довго не давало мені спокою. Чому так відбувається з молодими людьми і що можна зробити, щоб не старіти душею?
  • Розтопити лід: 10 способів вдало познайомити новий колектив Розтопити лід: 10 способів вдало познайомити новий колектив Часто доводиться запрошувати на вечірку людей з зовсім різних компаній. Тоді виникає багато хвилювань: про що вони можуть говорити, що їм робити разом, якщо їх геть нічого не поєднує між собою і т.д. Знайомо? Кожен хоча б раз в житті бував у такій ситуації. Навіть найбільш розкуті з нас в таких умовах почуваються дещо скуто та дискомфортно. Пригадайте, як ви вирішували цю проблему? Перше, що спадає на думку – більше алкоголю, їжі та музика гучніше.
  • Як правильно сперечатись з керівником. 5 порад Як правильно сперечатись з керівником. 5 порад Якщо ви хочете, щоб до вашої думки прислухався керівник, вам необхідно навчитися заперечувати йому так, щоб наслідком не стало звільнення. Tvoemisto.tv підготувало п’ять простих порад, як це зробити.
  • Як запам Як запам'ятовувати прочитане. 7 ефективних порад Читати потрібно багато, але як запам'ятати все це. Пропонуємо вам 7 ефективних порад професійних психологів, які стануть корисними при опрацюванні інформації.
  • З’явилися онлайн-курси з точних наук для школярів З’явилися онлайн-курси з точних наук для школярів Відтепер школярі дистанційно зможуть покращити свої знання з математики, фізики, хімії, а також підготуватися до ЗНО з цих предметів.
  • Як ефективно організувати свій час. 7 простих порад Як ефективно організувати свій час. 7 простих порад Скрізь і все встигнути неможливо. Але, правильно організувавши свій день, можна зробити набагато більше, ніж завжди. Tvoemisto.tv підготувало кілька порад, які допоможуть вам ефективно розпоряджатися своїм часом.
  • 7 ефективних порад для швидкочитання
7 ефективних порад для швидкочитання Швидке читання потрібне як у роботі, так і в навчанні. Збільшення швидкості читання дасть вам змогу швидше прочитати книгу або вивчити матеріал. Tvoemisto.tv підготувало кілька простих і ефективних методів, за допомогою яких ви навчитеся швидко читати, зовсім не зменшуючи розуміння прочитаного матеріалу.
  • Німецька за комп’ютером. Сайти, що допоможуть вивчити мову Німецька за комп’ютером. Сайти, що допоможуть вивчити мову Не лише Німеччина, але і Швейцарія, Люксембург, Австрія та Ліхтенштейн стануть ближчими, якщо оволодіти німецькою мовою. До того ж, німецька займає друге місце у світі за кількістю написаних цією мовою наукових праць та художніх текстів. І попри те, що із «милозвучності» німецької мови доволі часто жартують, ця мова насправді має свою родзинку. Для тих, хто вирішив оволодіти чи покращити свої знання із німецької, Tvoemisto.tv підготувало перелік ресурсів, які допоможуть вчитися за комп’ютером, чи навіть у маршрутці із планшетом або телефоном.
  • Як львів Як львів'янам вберегтись від інтернет-шахраїв. Поради Разом із тим, як зростає кількість користувачів мережі Інтернет, збільшується і кількість розрахунків між покупцями та продавцями за допомогою всесвітньої павутини. Відповідно зростає рівень інтернет-шахрайства. Ми з'ясували, що допоможе безпечно користуватись усіма вигодами Інтернету.
  • 5 ресурсів, які допоможуть легко та цікаво вивчити польську 5 ресурсів, які допоможуть легко та цікаво вивчити польську Можливість навчатися чи працювати в Польщі, необхідна умова для отримання "карти поляка", можливість комфортно мандрувати Польщею чи спілкуватись з польськими туристами у Львові… Ми назвали лише кілька причин, чому може бути корисним вивчення польської мови. До того ж, польська дуже схожа на українську, відтак, доволі проста для вивчення. Tvoemisto.tv підготувало добірку ресурсів, які допоможуть легко та із задоволенням вивчити польську.
  • Перейменування вулиць Львова: як це було і є Перейменування вулиць Львова: як це було і є Вулиці – дуже важлива складова міського простору. Їх назви часом краще, аніж мешканці можуть розповісти про минуле та сьогодення Львова. Не всім відомо, що Староєврейська могла мати менш толерантну назву, а вулиці Джона Леннона не існувало б, якби не наполегливість студентів. Tvoemisto.tv спробувало дізнатись й узагальнити, як після здобуття незалежності відбувалося «перейменування» Львова та як цей процес триває й понині.
  • 5 кіносайтів для вивчення англійської 5 кіносайтів для вивчення англійської Пропонуємо вам підбірку найкращих і безкоштовних ресурсів, де можна не тільки переглянути новинки кіно, а й ефективно вивчати англійську мову. Деякі сайти призначені перш за все для викладачів англійської, але їх можна використовувати і для самостійного вивчення іноземної мови.
  • У Львові з У Львові з'явились курси із ІТ технологій для учасників АТО та переселенців Спільнота провідних ІТ компаній Львівщини вирішила долучитись до проекту Coding for Future від фонду BrainBasket. Він передбачає пришвидшення адаптації потерпілих від воєнних дій на Сході України за допомогою набуття нового фаху в сфері ІТ. Учасники АТО та переселенці уже можуть зареєструватись для того, аби отримати кваліфікацію молодшого інженера з тестування програмного забезпечення.
  • У Львові запускають школу стартапу. Як записатись?
У Львові запускають школу стартапу. Як записатись? У Львові стартує Startup School. Лише 12 найкращих стартаперів отримують шанс пройти навчання, а найкращі серед найкращих отримають стипендії. Дедлайн для реєстрації – 29 грудня. Старт – у січні.
  • 7 тез промови Папи Франциска з нагоди Різдва 7 тез промови Папи Франциска з нагоди Різдва З нагоди Різдва Папа Франциск традиційно звернувся до вірян під час Нічної Святої Меси Різдва в базиліці Святого Петра у Ватикані 24 грудня. Пропонуємо вам підбірку найцікавіших його думок, виголошених в цю ніч.
  • 10 причин прокидатись рано і як перетворити себе на жайворонка? 10 причин прокидатись рано і як перетворити себе на жайворонка? Нещодавно мене запитали про звичку прокидатись о 4:30 ранку, і про те, чи є якась користь для здоров'я від такого раннього пробудження? Питання хороше, але, на жаль, про користь для здоров'я мені поки нічого не відомо. Але зате є маса інших причин прокидатися рано розповідає один з найпопулярніших блогерів світу, автор Zen Habits Лео Бабаута.
  • 10 прийомів, які не дадуть вашому мозку деградувати 10 прийомів, які не дадуть вашому мозку деградувати Коли ви перестаєте рухатися вперед – ви починаєте рухатися назад, а залишатися на місці, на жаль, неможливо. Про це йдеться у статті власника digital-агентства Fu2re Данила Дехканова – чому людський мозок з часом деградує і як цьому перешкодити.
  • 6 нових онлайн-курсів для українців від викладачів з Києва і Торонто 6 нових онлайн-курсів для українців від викладачів з Києва і Торонто 22 грудня відкрито реєстрацію на шість нових безкоштовних масових онлайн-курсів проекту Prometheus від викладачів Києво-Могилянської академії, КПІ та Торонтського університету. За допомогою цих курсів усі охочі зможуть познайомитися з бізнес-аналітикою, вивчити як ефективно боротися зі стресом, отримати навички з побудови особистої репутації та іміджу організації, навчитися такій потужній методології менеджменту як «Теорія обмежень», дізнатися про прості методи захисту своїх споживчих прав, а також зрозуміти як захистити себе від повсякденних кіберзагроз.
  • 5 хобі, які допоможуть розвиватися 5 хобі, які допоможуть розвиватися Кінець року – час підбити підсумки і запланувати нові цілі. Чому б до цілей не внести нове хобі? Воно допоможе розвиватися і робити життя цікавішим!
  • Як новачкам знайти гроші на стартап: 3 поради Річарда Бренсона Як новачкам знайти гроші на стартап: 3 поради Річарда Бренсона Легендарний британський підприємець Річард Бренсон періодично виступає публічно, відповідаючи на запитання стартаперів. Пропонуємо вам 3 важливі його поради щодо того, як новачкам шукати гроші для стартапів.
  • 7 речей, які треба побороти, аби стати щасливим 7 речей, які треба побороти, аби стати щасливим Ви ніколи не задумувалися, чому так багато людей мріють про якісно новий рівень життя, і так мало цього досягають? Нам здається, що ми станемо щасливішими, коли купимо собі новий BMW, схуднемо на 5 кілограмів або поїдемо жити в Лондон. Та насправді все дещо складніше. Ці матеріальні радощі життя зроблять нас щасливими лиш тимчасово. Справжня ж таємниця гармонійного життя знаходиться всередині кожного з нас, і існують перешкоди на шляху до цього, про які ми іноді навіть не здогадуємося.
  • 20 найкращих книг цьогоріч для дітей та підлітків. Рейтинг 
20 найкращих книг цьогоріч для дітей та підлітків. Рейтинг Щорічний «Рейтинг критика: найкращі дитячі та підліткові книжки року» оприлюднив довгий список найкращих українських видань для дітей і підлітків за 2014 рік. До списку ввійшли 20 художніх книжок, а також чотири перевидання у мистецькому оформленні класики та чотири науково-популярні видання.
  • 5 семінарів та лекцій у Львові найближчим часом 5 семінарів та лекцій у Львові найближчим часом В останні дні 2014 року львів'яни можуть дізнатись більше про архітектуру Львова, гендерну нерівність в СРСР та сітчастокрилих. Tvoemisto.tv пропонує ознайомитись із оглядом найближчих лекцій та семінарів у місті та обрати собі щось до смаку.
  • Книги-антидепресанти. Що читати взимку?
Книги-антидепресанти. Що читати взимку? Погода на вулиці не сприяє вечірнім прогулянкам. Новини по ТБ не зажди хороші. Хочеться чогось приємного і теплого. Допоможе хороша книжка! Tvoemisto.tv підготувало для вас підбірку книг, які варто читати взимку, аби знайти в душі гармонію і мати гарний настрій.
  • 16 порад, як простими вчинками допомогти нашій планеті. Інфографіка 16 порад, як простими вчинками допомогти нашій планеті. Інфографіка Для більшості «екологія» – це щось таке далеке, незрозуміле, те, про що говорять міжнародні організації по телевізору, і що, здавалося б, ніяк не стосується пересічного українця, який не має атомної електростанції, не викидає відходи в річку і тому подібне. Проте, це не так. Щоденними простими вчинками однієї людини можна зекономити багато ресурсів природи або хоча б не забруднювати її.
  • Шість безкоштовних офлайн-курсів для тих, хто хоче стати ІТ-фахівцем Шість безкоштовних офлайн-курсів для тих, хто хоче стати ІТ-фахівцем Сьогодні багато українців задумалися про те, щоб перекваліфікуватися в IT-фахівців. Це, мабуть, єдина галузь, яка не постраждала від девальвації гривні та економічної кризи. Зарплати програмістів прив'язані до курсу долара, а кількість вакансій для них тільки зростає. Однак навчитися на айтішника дорого – враховуючи поточну ситуацію в країні, для більшості це серйозний удар по кишені. Coursera теж підходить не всім – деякі люди не засвоюють інформацію онлайн.
  • Львів’янам розкажуть, де знайти фінансування для стартапів Львів’янам розкажуть, де знайти фінансування для стартапів 11 грудня Львівська бізнес-школа у рамках зустрічей у Лабораторії ідей запрошує на відкритий майстер-клас «10 Suggestions to Raise Venture Capital funding» від Манміта Сігха, венчурного партнера на New Access Capital, викладача Шанхайської бізнес-школи EMLYON та LvBS.
  • 5 лекцій та семінарів цього тижня у Львові 5 лекцій та семінарів цього тижня у Львові Цікаві розмови про перспективи українського кіно, історію джазу та народної медицини чекають на львів'ян цього тижня. Tvoemisto.tv пропонує ознайомитись із переліком лекцій та семінарів, які можна відвідати найближчим часом.
  • Львів’ян навчатимуть обороняти місто. Розклад
Львів’ян навчатимуть обороняти місто. Розклад Для мешканців Львова проводитимуть інструктивно-методичні заняття з самооборони. Це буде друга серія навчань після роботи Інформаційно-практичного центру безпеки міста.
  • Як захиститися, якщо за вікном йде війна. 5 способів виживання Як захиститися, якщо за вікном йде війна. 5 способів виживання Вижити у час війни. Які речі завжди необхідно мати вдома, як облаштувати підвал для довгого перебування, як захиститись від вибухів і які маршрути обирати на вулиці, щоб не потрапити під обстріл? Ті, хто не з чуток знає про війну на Сході, вояки антитерористичної операції, розповіли Tvoemisto.tv, як вижити в оточенні терористів, або, якщо ви потрапили у надзвичайну ситуацію.
  • Як у Львові отримати кошти на свою короткометражку?
Як у Львові отримати кошти на свою короткометражку? Wiz-Art започатковує традицію фінансової підтримки кіно. Локальні, всеукраїнські знімальні команди, продакшени, запрошуємо подавати проекти, які можуть отримати повне чи часткове фінансування кінопроекту. Обов’язкова умова – зйомки мають відбуватись на території Львова чи Львівської області. Приймаються проекти ігрових, документальних, експериментальних та анімаційних робіт.
  • Як у Львові отримати стипендію на навчання в Оксфорді?
Як у Львові отримати стипендію на навчання в Оксфорді? З метою підтримки вищої освіти та гуманітарних наук, Wolfson Фонд створив аспірантські стипендії в галузі гуманітарних наук. Стипендії можуть отримати кращі студенти гуманітарних факультетів. Як українці можуть отримати стипендію на такі PhD-програми Оксфордського університету?
  • 10 важливих цитат Євгена Сверстюка 10 важливих цитат Євгена Сверстюка 1 грудня на 86-му році життя помер після тривалої хвороби український письменник, політв’язень радянських часів та громадський діяч Євген Сверстюк.
  • 10 тез Лариси Буракової у Львові про те, чи є в України ще шанс на зміни
10 тез Лариси Буракової у Львові про те, чи є в України ще шанс на зміни Авторка книги про позитивні реформи у Грузії «Чому у Грузії вдалося», співробітниця Інституту економічного розвитку, росіянка Лариса Буракова вважає, що Україні треба рухатися шляхом держави, яка свого часу також постраждала від агресії з боку Росії. На її думку, в нашій країні ще зарано говорити про позитивне реформування. Але Лариса Буракова впевнена, що Революція Гідності змінила ментальність українців і до попереднього режиму Україна вже ніколи не повернеться.
  • 5 лекцій та семінарів цього тижня у Львові 5 лекцій та семінарів цього тижня у Львові Стажування закордоном, інструмент для збору веб-статистики, творчість Шевченка, електронна комерція та інші не менш цікаві теми. Tvoemisto.tv пропонує огляд лекцій, семінарів та інших навчальних активностей, які відбудуться цього тижня у Львові.
  • У Львові обговорять, як привернути увагу світу до України У Львові обговорять, як привернути увагу світу до України У суботу, 29 листопада, у «Трапезній» Українського католицького університету (вул. Козельницька, 2а) пройде VI шоста соціально-політична Канадсько-українська конференція «Модель для України 2014». Організаторами конференції є Canada-Ukraine Parliamentary Program (CUPP) – Канада-Україна парламентарна програма, спільно з Українським католицьким університетом. Початок конференції о 9:00.
  • Мирослава Гонгадзе про непотрібний шум в українських медіа і третій Майдан Мирослава Гонгадзе про непотрібний шум в українських медіа і третій Майдан Телеведуча і продюсер української служби "Голосу Америки" Мирослава Гонгадзе 13 років тому після вбивства чоловіка - журналіста, засновника і головного редактора сайту "Українська правда" Георгія Гонгадзе, отримала політичний притулок у США. З доньками-близнючками Наною і Соломією Мирослава оселилася в передмісті Вашингтона. У часи Помаранчевої революції, і з початку Євромайдан Мирослава не просто висвітлювала українські події для Заходу, але й активно коментувала позицію США в українських мас-медіа. Восени Мирослава знову приїхала до Києва, де разом з президентом НТКУ Зураб Аласанія вела передвиборчі дебати на "Першому національному".
  • 7 онлайн-платформ для дистанційного навчання 7 онлайн-платформ для дистанційного навчання Якщо вам не подобаються нудні лекції, ви занадто заклопотані, щоб вставати вранці та йти на пари, якщо ви уже не вчитесь ні в якому навчальному закладі, але хочете навчитись чогось нового – саме для вас огляд найкращих онлайн сервісів для навчання.
  • Львівський виш створює спеціальну стипендію для кримських татар Львівський виш створює спеціальну стипендію для кримських татар Український католицький університет створить спеціальну стипендію для підтримки кримськотатарських студентів.
  • Топ-5 безкоштовних лекцій та семінарів цього тижня у Львові Топ-5 безкоштовних лекцій та семінарів цього тижня у Львові Від сьогодні, 26 листопада, і до кінця тижня у Львові запланована низка корисних лекцій та семінарів. Музика кримських татар, семінар для бізнесу, лекція про джмелів, туристичний бізнес і зустріч з Русланою – все це події, на які ви можете безкоштовно потрапити.
  • Поради мільярдера: Хто винен, якщо до 35 років ви все ще бідні Поради мільярдера: Хто винен, якщо до 35 років ви все ще бідні Найбагатша людина Китаю Джек Ма зробив статки завдяки інтернет-торгівлі. Його магазин Alibaba – найбільший китайський проект в сфері e-commerce, і нещодавно йому вдалося за годину продати товарів на $2 млрд. У своїй статті бізнесмен розмірковує про те, хто винен, якщо до 35 років вам не вдалося заробити грошей. Стаття – квітнева, але поради, висловлені в ній – завжди актуальні.
  • На кого рівнятись Україні? Поради Сливоцького На кого рівнятись Україні? Поради Сливоцького Чотири країни, досвід яких потрібно досліджувати нашому уряду, та бізнес-моделі, на які варто звернути увагу підприємцям в Україні від Адріана Сливоцького, одного з учасників списку топ-50 бізнес-мислителів світу.
  • Як змінити світогляд українців: 5 тез від Адріана Сливоцького Як змінити світогляд українців: 5 тез від Адріана Сливоцького П`ять речей, які мають зробити українці, щоб стати успішними від Адріана Сливоцького, одного з топ-50 бізнес-мислителів світу.
  • Львів’янам розкажуть, як безкоштовно навчатись у Європі
Львів’янам розкажуть, як безкоштовно навчатись у Європі Ініціатива Eurotrips організовує у Львові конференцію для абітурієнтів, студентів та всіх, хто хотів вчитись у європейському виші. На цю лекцію запросять студентів з Чехії та Польщі, аби вони поділилися досвідом та порадами щодо вступу та вибору навчального закладу.
  • У Львові проведуть військовий вишкіл для дівчат. Як записатись? У Львові проведуть військовий вишкіл для дівчат. Як записатись? 30 листопада львів’янок запрошують на професійний військовий вишкіл. Його проведуть громадська організація «Українська Жіноча Варта» та Всеукраїнський благодійний фонд «Helpica.ua». Інструкторами залучені військові, медики, психологи.
  • Топ-10 фільмів про Майдан Топ-10 фільмів про Майдан Рівно рік тому – увечері 21 листопада – студенти у Києві, а згодом і у Львові вийшли на Майдани, вимагаючи від тодішнього президента Віктора Януковича підписати угоду про асоціацію країни з Євросоюзом. Тоді мало хто вірив, що масштабний Майдан повториться, проте останній рік радикально змінив країну саме завдяки цим подіям. Розгони мирних активістів та сутички з міліцією, вбивства і небезпечні переслідування, солідарність і підтримка – це те, що було на Майдані і змінило країну.
  • 5 ранкових ритуалів, які допоможуть бути продуктивними весь день 5 ранкових ритуалів, які допоможуть бути продуктивними весь день Аби стандартний робочий день зробити якомога продуктивнішим і максимально оптимізувати робочий час, пропонуємо впровадити в щоденну ранкову рутину п'ять ритуалів. Вони допоможуть прокинутись і отримати позитивний заряд енергії.
  • 10 тез Романа Вінтоніва про український рагулізм, що гірший за "совок" 10 тез Романа Вінтоніва про український рагулізм, що гірший за "совок" Український журналіст Роман Вінтонів (Майкл Щур) розповів у Львові, хто такі рагулі, чим вони відрізняються від homo sovetiсus і як з ними боротися.
  • Андрухович про те, чому ЄС боїться України Андрухович про те, чому ЄС боїться України Майже день у день через рік після початку протестів на Майдані український письменник Юрій Андрухович виступив на відкритті міжнародного книжкового ярмарку Buch Wien у Відні. Він з жалем говорив про відмінності у сприйнятті нинішніх подій в Україні всередині країни та в Європі.
  • Топ-5 волонтерських програм на зиму у теплих країнах Топ-5 волонтерських програм на зиму у теплих країнах Хочеться втекти від зими у теплі краї та зробити при цьому добру справу? Пропонуємо 5 способів перезимувати з користю подалі від української зими.
  • 10 тез Блаженнішого Святослава про хабарі та перемогу без зброї 10 тез Блаженнішого Святослава про хабарі та перемогу без зброї Корупція в Україні зі зміною влади не зникла, лише змінила своє обличчя, вважає глава Української греко-католицької церкви Святослав Шевчук. Тепер вона виявляється ще й тоді, «коли матері дають хабар військовим службовцям, щоб їхніх дітей не забрали в АТО». Це явище треба викорінювати, наголошує глава УГКЦ. Як це зробити і чому у війні з Росією світ має підтримати Україну – розповідає Блаженніший Святослав.
  • Як львів Як львів'янам потрапити на стажування в Норвегію? Львівська бізнес-школа Українського католицького університету (LvBS) у партнерстві з Норвезьким університетом технології та науки (NTNU) та компанією Innoco за підтримки Норвезького Міністерства закордонних справ розпочинають новий проект з інноваційної освіти. Зокрема, у межах проекту створять нові курси LvBS.
  • Грицак про те, чому Україна переможе у війні та чи буде Майдан-3 Грицак про те, чому Україна переможе у війні та чи буде Майдан-3 Якщо наша еліта не матиме політичної волі проводити реформи, варто чекати новий Майдан, вважає відомий український історик Ярослав Грицак. Про те, що зараз відбувається в Україні й до чого це може нас привести, професор Грицак говорив під час лекції в рамках загальноміської акції «Ніч у Львові».
  • У Львові виступить Рефат Чубаров. Як зареєструватись?
У Львові виступить Рефат Чубаров. Як зареєструватись? У вівторок, 18 листопада, у Львові пройде зустріч з одним з лідерів кримськотатарського народу Рефатом Чубаровим «Рік після Майдану: що далі?».
  • Топ-10 цитат львівського Медіафоруму Топ-10 цитат львівського Медіафоруму У Львові вже другий день триває найбільша медійна подія України – Львівський медіафорум. Журналістика в час війни, Україна на сторінках світових видань, іноземний досвід роботи ЗМІ, журналісти в політиці, боротьба з корупцією «руками» медіа – основні теми, про які активно дискутують більше 40 спікерів з різних регіонів України, а також гості з Білорусії, Німеччини, Польщі, Росії та США.
  • 10 порад, як креативно вивчати іноземну мову 10 порад, як креативно вивчати іноземну мову Як вивчати іноземну мову креативно? Тут не обійтися без практичних порад! Використовуючи їх, ви швидко зможете перейти на вищий рівень володіння іноземною мовою без особливих зусиль.
  • За есе про Україну після Майдану можна виграти 1 000 євро За есе про Україну після Майдану можна виграти 1 000 євро Центр східно-західних студій Регенсбурзького університету «Europaeum» спільно з Київським національним університетом імені Тараса Шевченка організовують конкурс есе. Організатори закликають відповісти на головне запитання конкурсу: «Україна між Сходом та Заходом: апокаліпсис чи модель майбутнього?». За краще есе автор отримає приз 1 000 євро.
  • 4 причини ліні і поради, як її побороти 4 причини ліні і поради, як її побороти Часто люди кажуть: «Я знаю, в чому причина моєї апатії, але нічого не можу з цим зробити». І що дивно, в цих словах немає гіркоти або твердого наміру зрозуміти «як це змінити». Швидше, це звучить як виклик, ствердження в своїй унікальності, адже ніхто не розуміє причини своїх страждань (начебто), а ця людина все прекрасно бачить.
Сторінка:12345678910
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!