«Чорна п'ятниця»: 10 порад, як вдало купити одяг і не помилитися

1810 0
Якщо ви збираєтеся придбати новий одяг, то потрібно скласти детальний список необхідних вам речей і ще пройти кілька кроків.
Фото: Freepek

Фото: Freepek

До так званої «чорної п'ятниці» бренди готуються заздалегідь. Зараз активно рекламують безліч одягу та аксесуарів. Маємо мас-маркет, локальні бренди, товари зі США та Європи, інстаграм-блогерів, які пропонують речі з Китаю або рекламують певний бренд за винагороду. Як не розгубитися та мудро використати цей день, розповідає львівська стилістка Наталя Береза.

Під час Чорної п'ятниці https://comfy.ua/ua/black-friday/, крім шопінгу в світі моди, не пропустіть шанс оновити вашу побутову техніку. Знижки та акції на електроніку, пральні машини та холодильники дадуть змогу заощадити значні суми та забезпечити ваш дім сучасним обладнанням. Це чудова нагода покращити не лише ваш гардероб, а й рівень комфорту у вашому житті, завдяки передовим технологіям.

10 порад, як вдало купити нові речі:

1. Ретельно порозглядайте свою шафу – що в ній є, чого немає і що б хотілося додати.

2. Продумайте, який стиль і які образи вам найбільш близькі.

3. Оберіть життєві завдання, а саме якою метою ви плануєте купувати одяг – для ділових зустрічей, прогулянок з дитиною, романтичних побачень чи зустрічі Нового року.

4. Складіть детальний список необхідних вам речей. Наприклад, теплий пуховик на зиму, молочний, на натуральному пуху, світлі грубі черевики, трикотажні штани-кльош кольору світлого бежу, яскрава шапка, довгий об'ємний шарф тощо.

5. Далі, без зайвих емоцій, ідіть наживо чи онлайн за покупками по списку.

6. Обирайте одяг в інтернеті на перевірених сайтах, де є детальний опис тканини, наповнювачів, фурнітури, температури, для якої зроблений цей виріб.

7. Детально вивчіть умови повернення в обраному вами інтернет-магазині.

9. Йдіть на шопінг у гарному настрої, не голодними і у гарну погоду. Ці, ніби, на перший погляд, незначні речі, дуже впливають на раціональність купівлі.

9. Не купуйте верхній одяг онлайн. Пуховик, куртка чи пальто – це те, у чому ви одягнені усю зиму і саме ця річ презентує вас для всіх навколо. Тому верхній одяг має ідеально сидіти, пасувати вам по кольору, комбінуватися з вашими іншими речами, взуттям та головними уборами.

10. І, наостанок, головне: коли купуєте цю річ – уявляйте, як ви йдете по вулиці, на прогулянку чи приходите в офіс, з чим ви поєднаєте цю річ, щоб вийшов стильний образ, як будете почуватися в цьому, чи вам буде ніяково чи впевнено.

В ідеалі ви маєте почуватись зіркою, так, щоб вас помітили і сказали: яка ж ти стильна! 

Читайте також: Чорна п'ятниця у Львові. Підбірка магазинів та знижок

Чорна п'ятниця (Black Friday) – всесвітній день розпродажів, що розпочався зі США. Припадає на п'ятницю після Дня подяки у США. З неї починається традиційний різдвяний сезон розпродажів. 2021 року цей день припадає на 26 листопада. У цей день більшість магазинів оголошують масштабні знижки. Подекуди акції починають діяти вже з понеділка перед цим, а також кілька днів опісля.

Придбати товари за нижчою ціною можна і онлайн, де часто надають безкоштовну доставку. Tvoemisto.tv пропонує огляд знижок у найбільших торгових центрах Львова, а також популярних магазинах з побутовими товарами і технікою, де можна шукати знижки вже сьогодні.

Авторська колонка є відображенням суб’єктивної позиції автора. Редакція «Твого міста» не завжди поділяє думки, висловлені в колонках, та готова надати незгодним можливість аргументованої відповіді.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!