Оксамитові піжами та фланелеві сорочки. Що вдягнути у карантинну новорічну ніч

2314 0
Сьогодні модно святкувати без пафосу та зайвого блиску.

Львівська стилістка Наталя Береза розповідає, що можна вдягнути у новорічну ніч на карантині, коли більшість із нас святкуватиме у вузькому колі удома.

Протягом десятиліть стиль новорічного образу як жінок, так і чоловіків кардинально змінився. Після рафінованої стилізованості та підкресленої сексуальності у моді на перше місце вийшов інтелект, вміння бути собою та розумне споживання. Можливо тому святкування Нового Року тепер не має отієї пафосності та зайвого блиску.

Читайте також: Модним бути легко, а стильним – ні або Як вдягаються львів'янки

То що одягнути у Новорічну Ніч?

Я проаналізувала багато інформації і дійшла висновку, що основна ідея New Year 2021 celebration – це затишне святкування вдома. З нього і випливають наступні варіанти новорічних луків для жінок:

  • Оксамитова піжама
  • Класична шовкова піжама
  • Джинси та святковий топ
  • Джинси та романтична блузка з рюшами чи великим декорованим круглим комірцем
  • Ніжна легка спідниця та блузка зі зав'язками на бант
  • Блискуча сукня з пайєткового полотна
  • Оксамитова сукня у вінтажному стилі
  • Затишний светр а-ля Victoria Beckham

Вікторія Бекхем у светрі власного дизайну

Чоловікам пропоную вийти за межі комфорту і одягнути щось не зовсім звичне, адже така тактика є індикатором того, що ви готові до викликів та непередбачуваності нового року. Цього ми вже навчилися і такі знання однозначно змінили нас.

Раджу спробувати картатий костюм у стилі smart casual незвичного кольору, скажімо, смарагдового із синіми лініями клітинки та краваткою в тон. До нього підійде сорочка багатого блакитного кольору, а також, для контрасту, червона хустинка у зовнішній кишені піджака. Для затишного святкування в будиночку за містом чи у горах достатньо буде червоної фланелевої сорочки у клітинку та джинсів. Ще чудово і стильно виглядатимуть вельветові штани гірчичного кольору, сірий піджак у стилі кежуел, біла сорочка та бордова краватка. Ну і, звичайно ж, класичний костюм залишається тією одиницею чоловічого гардеробу, що однозначно прикрасить кожного чоловіка і додасть статусності. Тут вже маєте обирати з огляду на власні пріоритети і мету, яку переслідуєте.

Читайте також: Про зимові тренди 2020/2021 і базовий гардероб на холодну пору року

Щоб зробити акцент на тому, що ви починаєте нову сторінку, додайте щось цікаве із посуду до новорічного столу, наприклад, незвичні кольорові бокали, чи придбайте святковий ранер, про який давно мріяли. Також раджу переглянути шафу і викинути те, що вже не приносить користі, а головне – радості.

Нехай у Новому 2021 році збудуться всі ваші найпотаємніші бажання. Пам'ятайте, що найлегше здійсненні ті мрії, в яких не сумніваються!

Авторська колонка є відображенням суб’єктивної позиції автора. Редакція «Твого міста» не завжди поділяє думки, висловлені в колонках, та готова надати незгодним можливість аргументованої відповіді.

Повна або часткова републікація тексту без письмової згоди редакції забороняється і вважається порушенням авторських прав.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!