На Tvoemisto.tv стартувала трансляція розмови про імідж та бренд Львова

2690 0
Сьогодні, 11 травня, у Львові проходить дискусійна зустріч, на якій обговорять наскільки Львів привабливий для туристів та інвесторів та чи впливає успішний бренд на розвиток культури та рівень життя кожного львів’янина? На Tvoemisto.tv вже стартувала трансляція розмови .
фото: tvoemisto.tv

фото: tvoemisto.tv

У рамах дискусії відбудеться: обговорення іміджу Львова як відкритого для інвестицій та туризму міста (основні досягнення та перспективи); як впливає успішний бренд міста на добробут та комфорт кожного львів’янина.

Серед учасників дискусії – львовознавці, підприємці та бізнес-експерти, іноземні інвестори, що працюють у Львові, представники управління  управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР, депутати ЛМР, представники Європейської Бізнес Асоціації, інтелектуали та активні львів’яни. До дискусії приєднаються Тадей Едер, генеральний директор Львівської опери, Ларс Вестб’єрг, президент Данської Бізнес Асоціації в Західній Україні, Пітер Меєр-Расмуссен, представник Lviv International Rotary Сlub. Модеруватиме дискусію журналіст Галина Терещук.

Також усі бажаючі мають змогу надіслати свої запитання чи коментарі в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста». Трансляція наживо розпочнеться  11 травня о 15:00 годині за посиланням: http://tvoemisto.tv/on-line/.

Більше про дискусійну платформу та попередні зустрічі можете переглянути тут: дискусійна платформа.

Контактна особа: Оксана Матійків, тел. 0677348028.

Довідка. Дискусійна платформа «Твоє місто Львів» створена Tvoemisto.tv за підтримки Європейського фонду за розвиток демократії  (European Endowment for Democracу).

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!