Сьогодні обговорять транспортну інфраструктуру Європи та можливості для Львова. Де подивитись?

3141 0
Сьогодні о 18:00 під час дискусії учасники презентують та обговорять можливості для Львова в облаштуванні заміських доріг і трас, міських вулиць, дорожніх знаків, пішохідної інфраструктури та велоінфраструктури на прикладі країн Центральної Європи.
фото: demyandanylyuk.com

фото: demyandanylyuk.com

Про це та інше говоритимуть 16 лютого під час  зустрічі, організованої дискусійною платформою Tvoemisto.tv «Твоє місто Львів».

Коли?

16 лютого, 18:00

Основною аудиторією учасників дискусії будуть представники управління архітектури та урбаністики ЛМР, Інституту міста, ЛКП" Львівелектротрансу", ЛКП "Львівавтодору", управління транспорту та зв'язку ЛМР, депутати ЛМР, експерти та представники Інститут просторового розвитку.

Також усі охочі мають змогу надіслати свої запитання чи коментарі в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста».

Трансляція наживо розпочнеться о 18:00 на сайті: http://tvoemisto.tv/on-line/ та на Facebook-сторінці Твого міста.

Більше про дискусійну платформу та попередні зустрічі можете переглянути за посиланням: http://tvoemisto.tv/debates/


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!