Сьогодні у Львові говоритимуть про розвиток інфраструктури аеропорту. Де подивитися

4102 0
27 січня у Львові відбудеться дискусійна зустріч «Яких авіасполучень бракує Львову сьогодні? Аналіз ситуації та можливі рішення» за участі Тетяни Романовської, директорки Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького, експертів та бізнесу.
фото: lwo.aero

фото: lwo.aero

Чому сьогодні так мало прямих рейсів зі Львова? Чим аеропорт Львова відрізняється від аеропортів сусідньої Республіки Польща? Як розвиватиметься авіасполучення Львова та інфраструктура аеропорту найближчим часом? Про це та інше говоритимуть 27 січня під час  зустрічі, організованої дискусійною платформою Tvoemisto.tv «Твоє місто Львів».

Коли?

27 січня, 11:30

Основною аудиторією учасників дискусії будуть представники міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького, соціально-відповідальний бізнес, туроператори, експерти, представники ІТ-кластеру.

Також усі охочі мають змогу надіслати свої запитання чи коментарі в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста». Трансляція наживо розпочнеться о 11:30 на сайті: http://tvoemisto.tv/on-line/ та на Facebook-сторінці Твого міста.

Більше про дискусійну платформу та попередні зустрічі можете переглянути за посиланням.

Контактна особа – Оксана Матійків 0932006831.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!