У Львові говоритимуть, як зберегти культурні пам’ятки міста. Де переглянути

2496 0
Культурна спадщина міста Львова охоплює об’єкти як місцевого, так і національного значення, які розміщені у межах та за межами історичного ареалу. Яким повинен бути механізм збереження культурних пам'яток Львова та як це повинно бути висвітлено у Статуті міста? Про це та інше говоритимуть завтра під час дискусії, організованої дискусійною платформою Tvoemisto.tv «Твоє місто Львів».
фото: worldofwanderlust.com

фото: worldofwanderlust.com

Коли?
4 липня, 12:00

Основною аудиторією учасників дискусії будуть представники Секретаріату Львіської міської ради, головний архітектор Львова Юліан Чаплінський, начальник управління охорони історичного середовища ЛМР Лілія Онищенко-Швець, представники громадських організацій, спілки архітекторів України.

Також усі охочі мають змогу надіслати свої запитання чи коментарі в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста». Трансляція наживо розпочнеться о 12:00 на сайті: http://tvoemisto.tv/on-line/ та на Facebook-сторінці «Твого міста».

Більше про дискусійну платформу та попередні зустрічі можете переглянути за посиланням: >tvoemisto.tv/debates/.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!