Завтра у Львові говоритимуть про кредити міста. Де подивитись онлайн

4847 0
Під час зустрічі 14 грудня, організованій дискусійною платформою Tvoemisto.tv «Твоє місто Львів», говоритимуть про кредити, які вже взяло і планує далі брати місто, про детальні умови та використання кредитних коштів а також про те, звідки місто їх віддаватиме та впродовж якого часу.
фото: magelan.in.ua

фото: magelan.in.ua

Коли?

14 грудня, 12:30

Основною аудиторією учасників дискусії будуть керівники департаменту економічної політики ЛМР,  керівник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР, представники Львівводоканалу, Львівавтодору, Львівтеплоенерго, Львівспецкомунтранс, депутати ЛМР, економісти, юристи, експерти.

Також усі охочі мають змогу надіслати свої запитання чи коментарі в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста». Трансляція наживо розпочнеться 14 грудня о 12:30 на сайті: http://tvoemisto.tv/on-line/ та на Facebook-сторінці «Твого міста».

Більше про дискусійну платформу та попередні зустрічі можете переглянути за посиланням: >tvoemisto.tv/debates/.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!