Завтра у Львові говоритимуть про новий Статут міста. Де подивитися?

3197 0
Завтра, 31 травня, під час зустрічі, організованої дискусійною платформою Tvoemisto.tv "Твоє місто Львів" спільно з управлінням "Секретаріат ради" ЛМР, говоритимуть про те, які основні положення статуту територіальної громади Львова та як статут міста допоможе львів’янам впливати на прийняття важливих рішень.
фото: goodrest.com.ua

фото: goodrest.com.ua

Основні питання дискусії: непоінформованість жителів Львова про статут міста; основні зміни до статуту, який не оновлювався вже більше 10 років.

Коли?

31 травня, 14:00

Основною аудиторією учасників дискусії будуть учасники робочої групи для підготовки Статуту територіальної громади м. Львова: депутати ЛМР, юристи, правозахисники, громадські діячі та активні львів’яни.

Також усі львів’яни мають змогу ставити свої запитання в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста». Трансляція наживо розпочнеться  31 травня о 14:00 на сайті: tvoemisto.tv/on-line.

Більше про дискусійну платформу та попередні зустрічі можете переглянути за посиланням: http://tvoemisto.tv/debates/

Довідка. Дискусійна платформа "Твоє місто Львів" створена Tvoemisto.tv за підтримки Європейського фонду за розвиток демократії  (European Endowment for Democracу).

Читайте також: Львів увійшов до п'ятірки міст, які радять відвідати мандрівникам


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!