Завтра у Львові проведуть дискусію про «Креативне місто». Де подивитись

3535 0
У четвер, 1-го грудня, відбудеться дискусійна зустріч «Креативне місто». Під час дискусії говоритимуть про стратегію розвитку Львова як креативного міста, визначення індикаторів "креативності", роль креативу і креативного класу у різних галузях міського життя.

Що робить та що робитиме Львів креативним та вирізнятиме з-поміж інших міст на інноваційній мапі України і світу? Що взагалі означає поняття «креативне місто» і наскільки близько Львів у цьому контексті? Про це говоритимуть безпосередньо ті люди, які творять та розвивають креативний Львів.

Учасники дискусії: представники бізнесу, освітяни, представники ІТ-спільноти, Львівської міської ради, Львівської обласної державної адміністрації, юристи, митці, журналісти.

Доповідачі:
- Тарас Юринц, голова Ради з питань конкурентоспроможності Львова

- Марк Зархін, львівський ресторатор (Kumpel Group) та громадський діяч

- Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова з питань розвитку

- Андрій Худо, львівський ресторатор, співвласник компанії !FEST

- Олег Денис, віце-президент компанії SoftServe

- Мар’яна Савка, головний редактор і співзасновник «Видавництва Старого Лева»

- Степан Веселовський, СЕО ІТ-Кластеру

- Олександра Коваль, організатор «Форуму видавців у Львові»

Запрошуємо 1 грудня приєднатися в онлайн-режимі до перегляду трансляції дискусії http://tvoemisto.tv/on-line/ . Трансляція розпочнеться о 13:00.

Організовує захід медіа-хаб «Твоє місто» спільно з Радою з питань конкурентоспроможності Львова.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!