На правах реклами

Спорт на даху, фонтан на подвір'ї. У Львові будують містечко вільних людей

7477 0
«Вільне місто для вільних людей» – інноваційний житловий комплекс на Новому Львові за адресою вул. Буйка 27. Розпочали будувати комплекс в 2017-му році. Комфортні умови життя та багато інноваційних рішень. Пропонуємо ознайомитись з 10-ма найцікавішими.

Сквер з фонтаном у дворі

Інноваційний комплекс «Вільне місто для вільних людей» матиме 7 секцій: два 16-типоверхових та п’ять 9-типоверових будинків. Усі вони матимуть спільний двір з власним сквером з фонтаном, майданчиком для дітей та зручними вуличними меблями. Тож планувати прогулянки та зустрічі з друзями можна просто біля дому.

Дитячий садочок у будинку

Чудове рішення для молодих сімей. Дитячий садочок просто у дворі твого будинку. Відвів свою дитину на перший поверх, а сам – на роботу. Зручно, близько. Дитячий садочок матиме свою територію на вулиці з сенсорним парком та дитячим скеледромом.

Дитячий скеледром

Дитячий скеледром у дворі. Дітки зможуть долати свої перші вершини в дворі власного будинку. Зі скеледрому спускається гірка у пісочницю. Багато радості та забав на майданчику.

Мультифункційний спортивний майданчик на даху

Тримати себе в добрій фізичній формі просто з мультифункційним спортивним майданчиком на даху. «Вільне місто для вільних людей» облаштує спортивну зону зі спеціальним покриттям, де можна буде пограти баскетбол, гандбол, настільний теніс чи просто позайматися на вуличних тренажерах. Задля безпеки майданчик буде огороджений сіткою.

Парник на даху

Також на даху буде парник. Тут можна буде вирощувати зелень, вазони, і навіть деревця. Буде зручно, цікаво і просто.

Офіс просто неба

В дворі встановлять спеціальні вуличні меблі, на яких можна зручно вмоститись з комп’ютером і попрацювати. В меблі вмонтують розетки для підзарядки.

Міні-кінотеатр

На даху однієї з 16-поверхівок зроблять міні-кінотеатр. Можна прийти ввечері на сімейний перегляд фільму чи зібратись з друзями на кінопоказ з попкорном та напоями. Крісел не буде, тож можна все облаштувати під себе: принести власну ковдрочку, подушечки і насолодитись фільмом на великому екрані.

Хол з пекарнею і допоміжними сервісами

Вхід в комплекс буде один. Між двома секціями. Тут буде пекарня-кав’ярня, в якій можна буде придбати свіжу випічку та випити ароматну каву по дорозі на роботу, чи з сусідкою після роботи. Хол матиме також рецепцію з різними сервісами: хімчистка, пошта, консьєрж.

Паркінги

«Вільне місто для вільних людей» матиме підземний та наземний паркінги. А ще мотопаркінг, велопаркінг та зарядки для електромобілів. Усі транспортні засоби можна буде зберігати там та заряджати. Також в кожній секції буде «паркінг для наймолодших», де можна буде розмістити візочки чи велосипеди твоєї малечі. 

Раціональне рішення по вивезенню сміття

Авто для збору сміття буде забирати відходи з зовнішньої сторони території, не заїжджаючи в середину двору. «Вільне місто для вільних людей» забезпечить також опції для сортування сміття, щоб можна було його повторно переробити.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!