11-річна львів’янка стала чемпіонкою світу зі швидких шахів

3362 0
Перемога у чемпіонаті світу для львів’янки стала дебютною.
Фото/ Facebook управління спорту Львова

Фото/ Facebook управління спорту Львова

11-річна Анастасія Гнатишин вперше у своїй кар’єрі стала чемпіонкою світу зі швидких шахів серед юнаків та кадетів. Львів’янка виступала на чемпіонаті світу в грецькому Родосі у категорії дівчат до 12-ти років. Про це повідомили в управлінні спорту Львова.

Читайте також: Кошти скерують на ЗСУ. «Львівська сотка» пройде у новому форматі

На чемпіонаті дівчинка 8,5 очок з 9-ти можливих і за додатковими показниками випередила представницю Польщі. Спортсменка є вихованкою заслуженого тренера України Володимира Грабінського та КЗ ДЮСШ «Дебют» та вже неодноразово була призеркою чемпіонатів Європи.

Високі місця на змаганнях також посіли інші представники «Дебюту», зокрема, Олексій Карвацький завершив турнір з рапіду (швидкі шахи) на сьомому місці, Роман Ковальський – на десятому, а Володимир Корчевський – на 26-ому.

Зазначається, що завтра шахісти позмагаються у бліці.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!