Київ

12-річний киянин відкрив бізнес з вирощування органічної городини

735 0
Також хлопчик ділиться в мережі рецептами здорової їжі із домашньою зеленню
Фото: тг-канал Стручок

Фото: тг-канал Стручок

12-річний киянин відкрив у себе вдома маленький «город» і продає власну городину в Telegram. На це звернула увагу співзасновниця відьма-бару «Лиса гора» Олеся Остафієва.

«Вчора я вперше в житті придбала фьючерс. Друзі скинули ТГ-канал «Стручок», який веде 12-річний хлопчик. Він перетворив квартиру у Києві на маленький «город» та вирощує цибулю, руколу, мікрогрін й звітує у Телеграм-каналі, як все зростає. Спитала чи можна в нього щось купити – сказав можна забронювати 5 пучків цибулі на кінець квітня. Забронювала», – пише Остафієва у facebook.

Хлопчика звати Свят, він мріє про власну екоферму.

Остафієва додає, що “українські діти вміють захоплюватись, як і ми в дитинстві, але підприємницького і креативного мислення в них набагато більше”.

Нагадаємо, вихованці київського ліцею «Наукова зміна» розробили бота в Telegram, який сповіщатиме про наявність світла в будинку.

Станіслав Нестеренко

ТЕГИ: діти, київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!