Однорічна дитина серед потерпілих і 26 пошкоджених будинків. Усе про наслідки атаки на Львівщину

8385 0
Станом на зараз усі постраждалі перебувають у задовільному стані та лікуються амбулаторно.
Фото: Укроборопром

Фото: Укроборопром

Сили протиповітряної оборони збили вчора, 14 червня, над Золочевом, що на Львівщині, ракету, ймовірно, «Калібр». Ракетний удар росії був з акваторії Чорного моря, а уламки ракети впали на об'єкт цивільної інфраструктури – діючу цегельню. Спочатку стало відомо про чотирьох потерпілих, а пізніше, за словами очільника області Максима Козицького, їхня кількість зросла до шести. Серед них – однорічний хлопчик.

Як повідомив голова ЛОВА у ранковому зведенні, станом на зараз усі постраждалі перебувають у задовільному стані та лікуються амбулаторно. Під час тривоги вони були на території цегельні та у житловому секторі неподалік. 

Читайте також: Над Золочевом на Львівщині сили ППО збили ворожу ракету

Окрім цього, пошкодило комунальні, у тому числі школу, та приватні будівлі, житлові будинки мешканців. Дах цегельні на площі 1250 квадратних метрів, пошкоджені стіна, сусідня складська будівля та два автомобілі. За словами міського голови Золочева Ігоря Гриньківа, об'єкт цивільної інфраструктури ворожа ракета знищила частково.

Загалом пошкоджені 26 житлових будинків, 3 об'єкти торгівлі та 3 адмінбудівлі. Переважно йдеться про пошкодження вікон, дверей та стін. Усі, чиє майно зазнало пошкоджень внаслідок вибухової хвилі, можуть звертатись до ЦНАПу Золочівської міської ради на вулиці Чорновола, 3 для подання інформаційного повідомлення про це.

Нагадаємо, що вчора, 14 червня, повітряна тривога у Львівській області почалася о 12:43. Коли було чутно перші вибухи, у Львівській ОВА зазначили, що в області працює ППО. Про відбій сповістили о 13:57. 
 
Фото: Золочів.нет та Наталії Станіславської

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!