На правах реклами

Захист інвестицій у нерухомість та підтримка клієнтів. Заходи компанії Avalon у період карантину

4398 0
Програма передбачає також і нові фінансові умови придбання нерухомості від компанії Avalon, які діятимуть до закінчення карантину.
ілюстрація з Instagram компанії Avalon

ілюстрація з Instagram компанії Avalon

Компанія Avalon запустила програму 24/7 Quarantine, до якої входить дві важливі складові – нові  фінансові умови придбання нерухомості і постійну службу підтримки для чинних і потенційних клієнтів на час карантину.   

«Це комплекс заходів, спрямованих не лише для особистої безпеки клієнтів компанії, а й захисту їхніх активів та інвестицій», – говорять у компанії Avalon.

Програма підтримки базована на необхідності для людей більше перебувати вдома та обмежити прямі контакти з оточуючими. Для цього компанія навіть запустила в соціальних мережах соціальну кампанію #stayathometostaysafe.

«Такий підхід передбачає з нашого боку цілодобову підтримку чинних і потенційних клієнтів, яка відбувається online 24/7», – коментують у компанії.

Через зручні канали комунікації (телефон або месенджери) клієнти та ті, хто зацікавлений у придбанні квартири, отримують повідомлення. У ньому – нагадування про правила безпеки під час карантину та контакти персонального менеджера, який надаватиме необхідну інформацію, оновлені фінансові умови та зможе організувати онлайн-підтримку в питаннях, що виникатимуть в процесі.

До 24/7 Quarantine входять і нові фінансові умови, які стосуються першого внеску, розтермінування та індивідуальних графіків платежів для купівлі квартир в житлових комплексах Avalon Up, Avalon Flex, Avalon Holiday та Avalon Zelena Street. А також вигідні пакетні пропозиції для придбання уже готових квартир (за посиланням – характеристики і планування одного з пентхаусів) в Avalon Time та Avalon K2.

«Це зручний фінансовий інструмент інвестування і захисту коштів клієнтів, який спеціально розроблений для сьогоднішніх умов. Для кожного об’єкта – а зараз компанія активно веде будівництво 7 житлових комплексів – розроблено і працює індивідуальна зручна програма придбання нерухомості», – говорить комерційний директор компанії Ярослав Возняк.

Уточнити характеристики по кожному конкретному об'єкту чи квартирі можна, звернувшись в компанію і персональний менеджер актуалізує пропозицію.  

Також за його допомогою, а додатково на сайті та в соціальних мережах можна отримувати дані про актуальний хід будівництва об'єктів, фото та відеозвіти.

«Додатково до цього працює і проект Avalon Drive – ми безпечно доставимо документи і, за необхідності, організуємо для вас доїзд на консультацію автомобілем компанії. Залишайтеся вдома – ми дбаємо про ваше здоров'я і безпеку ваших активів», – говорить керівниця відділу продажу Марта Герус.

Щоб дізнатися більше, телефонуйте за номером 0 800 500 055 (безкоштовно в межах України) та слідкуйте за сторінками компанії в FacebookInstagramTelegram та безпосередньо на сайті компанії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!