На правах реклами

25 жовтня у Львові розкажуть про навчання у престижних вишах Швейцарії

2178 0
Міжнародна освітня агенція DEC education – ексклюзивний представник Swiss Education Group в Україні – запрошує відвідати презентацію «Елітна освіта у Швейцарії», яка відбудеться 25 жовтня з 15.00 у готелі «Панорама» (пр-т Свободи, 45).

Львів'янам презентуватимуть п’ять швейцарських вищих навчальних закладів: старший регіональний менеджер SEG у Східній Європі – Горан Йорданов та експерт відділу вищої освіти DEC education – Юрій Сухомуд.

Відвідування презентацій – безкоштовне, за попередньою реєстрацією на сайті.

Презентація буде цікава та корисна:
– Батькам, які планують відправити своїх старшокласників до престижного зарубіжного вишу.
– Студентам вітчизняних вишів, які розглядають можливість навчання на магістратурі й отримання другого диплому.
– Молодим фахівцям, які з тих чи інших причин бажають змінити отриману спеціальність і пройти післядипломну підготовку в галузі готельно-ресторанного менеджменту.
Приходьте на презентацію й дізнавайтеся з перших вуст про:
–  Умови вступу, навчання, проживання, ознайомлювальні поїздки.
– Оплачувані семестри практики, яку проходять усі студенти SEG.
– Перспективні та всесвітньо затребувані професії, які можна здобути на бакалавраті чи магістратурі.
– Можливості заявити про себе рекрутерам лідерів туристичної, готельної та розважальної індустрії;
–  Перспективи успішної кар’єри після отримання швейцарського диплому в галузі гостинності.

Швейцарська освіта – еталон якості та професіоналізму. Як батьківщина готельного бізнесу, ця країна найкраще підходить для отримання освіти і безцінного досвіду роботи у галузі міжнародної гостинності. Багато випускників приймають рішення будувати кар'єру в цій сфері, беручи до уваги динамічність розвитку даного ринкового сектору.

За даними Всесвітньої ради подорожей та туризму? на сьогодні понад 260 мільйонів чоловік працюють у цій сфері і попит на дипломованих фахівців, як і раніше, зростає. Завдячуючи  тому, що дипломи швейцарських університетів користуються попитом в цілому світі, навчання в Швейцарії набуває дедалі більшої популярності.

Про Swiss Education Group. П'ять вищих шкіл Swiss Education Group є лідерами у царині підготовки менеджерів для індустрії міжнародної гостинності: готелів, ресторанів, курортів, авіаліній, круїзних лайнерів і розважально-ігрових закладів. Школи SEG із понад 30-річним досвідом навчають студентів за передовими стандартами, забезпечують найкращу базу для входження у ділове середовище – саме це сьогодні вимагають імениті роботодавці: Hilton, Hyatt, Mariott, Shangri-La тощо.

Довідка. DEC education – провідна освітня агенція Східної Європи, лауреат престижної галузевої премії Star Agency Eastern Europe (2008), з 2009 до 2014 року щорічно входить до ТОП-5 найкращих освітніх агенцій Східної Європи. Компанію засновано в 1999 році, сьогодні це найбільша освітня агенція України та Молдови, де офіційно представлено понад 800 шкіл, коледжів і університетів з усього світу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!