30 дітей учасників АТО отримали подарунки від Центру забезпечення військових

1675 0
До нового навчального року 30 діток із сімей учасників АТО та багатодітних родин, які навчаються у школі №67 та гімназії «Гроно» у Львові отримали до 1 вересня корисні подарунки – зошити та канцелярські товари від Центру забезпечення військових.
Фото: nkontrol.org.ua, berschool3.ucoz.ua

Фото: nkontrol.org.ua, berschool3.ucoz.ua

Про це повідомила координатор «Громадського руху «Народний контроль» у Залізничному районі Львова Анна Мармуляк. Вони звернулися до місцевих підприємців, які допомогли у закупівлі необхідного шкільного приладдя.

Окрім дітей учасників АТО, вчителі в школах звернулися з проханням допомогти і тим дітям, які з багатодітних чи малозабезпечених сімей. Відтак загалом було сформовано 30 наборів для школярів зі необхідними канцтоварами.

Усі охочі долучитися до благочинної акції можуть звертатися за адресою вул. Виговського, 29а до «Центру допомоги сім’ям учасників АТО».

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!