30 кілометрів за кілька хвилин. У мережу виклали відеоогляд дороги Самбір – Борислав після ремонту

5246 0
Цей маршрут веде до кордону з Польщею.
Photo by Karsten Würth on Unsplash

Photo by Karsten Würth on Unsplash

За кілька хвилин можна віртуально подолати 30-кілометровий шлях відремонтованою ділянкою дороги Т-14-15 Мостиська – Самбір – Борислав на ділянці Самбір – Борислав. Відео опублікувала Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Читайте також: На Львівщині відновили 30 км ще одного туристичного маршруту

Нагадаємо, на Львівщині відновили 30 км туристичного маршруту Т-14-15 Мостиська – Самбір – Борислав. Спочатку на нижньому шарі відновили 8 км між населеними пунктами Нагірне і Черхава, потім – від села Луковиця до межі Самбірського та Дрогобицького районів. Цей маршрут веде до М-11 Львів – Шегині, кордону з Польщею.

На проведення поточного середнього ремонту цієї автомобільної дороги передбачили майже 265 млн гривень з державного бюджету. Роботи виконувала підрядна організація ТзОВ «Онур Конструкціон».


 
 
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!