Дворівневі квартири, openspace-тераси та панорамне скління. Найцікавіші тренди новобудов Львова

10734 0
Пентхаус у двох рівнях, квартири з терасами до 85 кв. м, скандинавський стиль на Пасічній та трикімнатні квартири в зручній локації на Зеленій і Стрийській, а також як вдало інвестувати в житло і зекономити майже 250 000 гривень.
фото: kvitka.house

фото: kvitka.house

Tvoemisto.tv спільно з сайтом «Енциклопедія Новобудов» після недавнього огляду 1-кімнатних квартир пропонує ближче познайомитися з квартирами більшої площі: як із загальними тенденціями ринку, так і з конкретними найцікавішими пропозиціями.

Дворівневі квартири

Дворівневі квартири сьогодні створили суттєву конкуренцію традиційним 2- і 3-кімнатним квартирам. Серед причин – розмаїття площ та легша можливість зонування таких квартир.

«Свого часу був попит на дві квартири поруч на одному поверсі, але на ринку існував брак квартир великої площі і хорошого планування. Зараз ситуація змінилася – планування стали цікавішими, зручнішими, більш якісними. Крім того, збільшилася сама кількість квартир. Додатково з'явилася пропозиція і якісних дворівневих квартир – як великої, так і малої площі. Дворівневі квартири представлені у двох сегментах – престижного преміум-класу та доступного бізнес-класу», – говорить керівник сайту «Енциклопедія Новобудов» Денис Шульга.

Площі та особливості планування

У плануванні частіше почали використовуватися стандарт, де кімнатність рахується за кількістю спальних кімнат, а вітальня об’єднана з кухнею. Але в одних випадках забудовники можуть позиціонувати таку квартиру як 2-кімнатну (за кількістю 2 спалень), так і 3 кімнатну (2 спальні та кухня-вітальня). Тому рекомендуємо звертати увагу не тільки на те, що пишуть на сайті забудовника чи що говорить менеджер з продажу, але й уточнювати в конкретному випадку, як виглядають кімнати і які стіни заплановані у квартирі на момент здачі. 

У класичних же варіантах окрема кухня зараз має від 11 до 16 кв. м.

Балкони, тераси, openspace

Відкритий простір, балкони, лоджії та тераси сьогодні все частіше застосовуються проектантами, вони стали різноманітними і суттєво змінюють вигляд львівського житла. З особливостей можна виокремити широке застосування еркерів, де засклена частина кімнати чи кухні ніби виступає назовні і розширює приміщення. Часто також можна зустріти варіант з двома виходами на баклон чи лоджію – з кімнати і з кухні одночасно, що є досить зручно і практично.

Новий тренд, що активно розвивається, – openspace-тераси. Це перевага квартир на верхніх поверхах, де тераси можуть мати площу від 20 до 40 кв. м, тобто бути більшими за традиційні кімнати.

Панорамне скління від підлоги до стелі – ще один тренд, який почали застосовувати львівські забудовники. Такий прийом не тільки вирізняє будинок зовні, але і суттєво впливає на інтер'єр та вигляд самої квартири.

Два рівні житла на вулиці Хмельницького

У Khmelnytskyi Park від будівельної компанії МС передбачили два рівні комфорту. Перший – це дворівневі квартири, другий – характеристики самого комплексу.

«У цьому комплексі передбачено одразу кілька важливих моментів: зручне планування, енергозберігаючі технології, електронні ключі доступу, централізована система охорони для безпеки, багатофункційна інфраструктура з авто- та велопаркінгами, очистка води, багатосекційні панорамні вікна», – розповідають у компанії.

 

 

ЖК Khmelnytskyi Park

Локація – вул. Хмельницького, 230а

Площі – від 67 до 134 кв. м

Вартість – 12 000 грн/кв. м

Подивитися всі квартири комплексу можна за посиланням.

Дворівневий пентхаус в ЖК Avalon і знижка до 250 000 гривень

Дворівневі апартаменти у житловому комплексі бізнеc-класу Avalon, що на проспекті Чорновола, розташовані на 9 та 10 поверхах 12 секції і відкривають вигляд на місто та Високий Замок.  

«До 8 квітня придбати квартиру можна зі знижкою 245 490 гривень (знижка надається за повної оплати). Щоб скористатися пропозицією тижня, достатньо за телефоном чи безпосередньо в офісі компанії назвати кодовий меседж "Avalon Penthouse". Також з 2 квітня відкрито продаж паркомісць у житловому комплексі Avalon K2», – говорять в компанії.

 

 

ЖК Avalon

Локація – пропс. Чорновола

Термін здачі – 2 квартал 2020 року

Характеристики пентхаусу:

  • загальна площа – 163,66 кв. м
  • 5 спалень
  • кухня-студія
  • 4 балкони
  • 4 санвузли
  • 2 гардеробні кімнати


Детальніше про пентхауси компанії – на сайті та у відділах продажу нерухомості Avalon Inc.

ЖК «Яскравий Львів» - 78,7 кв. м від 1 358 000 грн 

Компанія «Гранд Дім» вже збудувала житловий комплекс «Яскравий Львів», що розташований на вул. Зеленій. Три будинки на 10, 14 та 16 поверхів створені для об’єднаня просторів для життя та дозвілля. Усередині передбачено територію без автомобілів, з дитячим майданчиком, створену тільки для прогулянок і відпочинку. У комплексі є підземний паркінг зі спеціально облаштованими місцями для електромобілів. «Яскравий Львів» відрізняється сучасною архітектурою, якісними будівельними матеріалами та просторими холами для спільного використання, а з вікон квартир відкривається панорамний вигляд на місто.

«Під час планування житла ми враховували потреби різних типів сімей. Найбільше у нас трикімнатних квартир, у середньому по 100 кв. м. Ці площі поділено так, щоб кожен член сім’ї мав особистий простір. Передбачені також просторі тераси, де можна насолоджуватись неперевершеними краєвидами, влаштовувати затишні сімейні посиденьки або дружні вечірки», – розповідають у компанії.

Основна перевага нового ЖК «Яскравий Львів» – розташування. Інфраструктура району включає все необхідне: спеціалізовані медичні заклади, навчальні заклади, супермаркети, аптеки, спортивні комплекси з басейнами буквально за декілька хвилин від будинку.

 

 

ЖК «Яскравий Львів»

Локація – вул. Зелена, 269

Площа – від 78,7 до 105 кв. м

Ціна – від 15 600 грн/кв.м. 

Здача в експлуатацію – 2 квартал 2019 року, розтермінування діє до травня 2019 року.

Подивитися всі квартири комплексу можна за посиланням.

Hygge148 – нова концепція житлового простору бізнес класу від Lev Development

«Це сучасний житловий комплекс від проектної Майстерні Бєляєвих, в якому подбали про якість на кожному рівні: від зовнішнього вигляду будинку до інтер’єру окремих помешкань та просторів спільного користування. На його створення нас надихали скандинавські цінності та досконалість, яку реалізували в кожній деталі. Це та мить, коли почуваєшся в безпеці, а водночас панує чарівна атмосфера гостинності, нічних розмов з друзями та насолода від кожного прожитого дня», – розповідають в компанії.

Серед основних характеристик комплексу – невисока поверховість (6-7 поверхів), двір без машин і натомість дворівневий підземний паркінг, вуличні тренажери і дитячий майданчик, а також зона BBQ-парку з майданичиком для приготування на відкритому вогні.

 

 

ЖК Hygge148

Локація – вул. Пасічна

Площі – від 35,92 до 114,64 кв. м

Ціна – від 16 300 грн/кв. м

Плановане завершення – 4 квартал 2020 року.

Подивитися всі квартири комплексу можна за посиланням.

Пентхаус на 15 поверсі інноваційного ЖК «Вільне Місто»

Враховуючи, що основними покупцями житла є молоді сім’ї та працівники сфери IT, комплекс запроектовано по принципу «місто в місті», коли все необхідне поруч, у твоєму будинку – від кав’ярні-пекарні у холі до спортивного майданчика і навіть власного парника на даху.

У дворі комплексу облаштують фонтан та зручні вуличні меблі із зарядними пристроями для можливості працювати на свіжому повітрі. Для дітей, окрім дитячого майданчика, буде свій скеледром, а в 5-тій секції комплексу запланований приватний дитячий садок.

Особливу увагу девелопери приділяють комфорту і безпеці. Внутрішній двір – без авто, для них передбачений підземний паркінг. Вхід у будинок і на поверх – лише зі своїм електронним ключем, територія комплексу буде оснащена відеонаглядом та цілодобовою охороною.

 

 

ЖК «Вільне Місто»

Локація – вул. Буйка, 27

Характеристики пентхаусу:

  • загальна площа – 148,86 кв. м, три спальні, кухня-вітальня 46,82 кв. м, три санвузли, дві лоджії (17,58 та 14,83 кв. м)
  • швидкісний ліфт у підземний паркінг
  • площі квартир – від 29,54 до 148 кв. м (50 різних планувань)
  • ціна – від 14 900 грн/кв. м
  • безвідсоткове розтермінування до 18 місяців, перший внесок від 30%
  • знижка 5% для власників картки Lokal


Більше про квартири комплексу можна дізнатися за посиланням.

Медовий сад – дворівневі квартири з просторими терасами на Погулянці

Родзинкою цієї новобудови від компанії МС є просторі тераси і квартири. Загальна площа квартир – від демократичних 55,11 до 120 кв. м.

«Цей об’єкт ми вважаємо зразком житла майбутнього. У ньому ми поєднали зовнішнє оздоблення в стилі модерн, новітні технології, побутову практичність, енергозбереження і, власне, комфортабельні квартири», – говорять у компанії.

Житловий комплекс «Медовий Сад» розташований поруч з лісопарком «Погулянка», який є одним з улюблених місць для відпочинку львів’ян і стане чудовим місцем для вечірніх прогулянок мешканців комплексу, а з панорамних вікон відкривається неповторний краєвид.

При купівлі квартири в ЖК «Медовий Сад» надається безвідсоткове розтермінування з індивідуальним графіком погашення на термін до 6 місяців з першим внеском від 50%.

 

 

ЖК «Медовий Сад»

Локація – вул. Пасічна, 90а

Площі – від 55,11 до 147,91 кв. м

Площі терас – від 18,55 до 44,68 кв. м

Ціна – 21 900 грн/кв. м, безвідсоткове розтермінування на півроку або знижка при повній оплаті.

Подивитися всі квартири комплексу можна за посиланням.

Житло нового покоління на Пасічній від «Ваш Дім»

Основне, на чому акцентують у «Ваш Дім», – увага до деталей у створенні житла: зручна територія комплексу, лісопаркова зона, розважальні, а основне – розвивальні майданчики, а також спеціально створений для комплексу «шкільний автобус», що розвозить дітей у 10 шкіл Львова, унікальний дизайн та «розумне» освітлення двосторонніх під’їздів, два водопроводи. Таких деталей є багато, і в компанії запрошують обов’язково ознайомитися з ними, перш ніж приймати рішення про те, яким буде ваше майбутнє житло.

«Ми створюємо життєвий простір. Справжнє життя складається з великої кількості деталей  перемог та випробувань, навантажень та розвитку. Але головними складовими є людські стосунки: обійми дітей, затишне спілкування, підтримка рідних. Тому однією з таких важливих деталей став створений простір території комплексу – комфортний і безпечний, де немає жодного автомобіля. Уявіть  у цьому величезному дворі виростуть ваші діти і навчаться їздити на велосипедах, ганяти на санчатах, будуть дружити та вперше закохуватися. На все життя вони запам’ятають його, як найщасливіше місце у світі. Тому наша концепція бізнесу – потреби людини», – говорять у компанії «Ваш Дім».

  

 

 

ЖК «Пасічний»

Локація – вул. Пасічна

Площі квартир – від 30 до 145 кв. м

Площі терас – від 5 до 85 кв.м.

Вартість – від 13 500 грн/кв. м, безвідсоткове розтермінування до березня 2020 року, перший внесок від 10%.

Подивитися всі квартири комплексу можна за посиланням.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!