49 українців на борту лайнера Grand Princess, де виявили спалах, ознак коронавірусу не мають

1575 0
Іноземці та українці перебуватимуть на судні доки не вирішать питання з їх повернення додому.
фото: Львівський портал

фото: Львівський портал

49 українців на борту лайнера Grand Princess, де виявили спалах коронавірусу, не мають ознак хвороби. Про це повідомляє УП із посиланням на директора департаменту консульської служби МЗС України Сергія Погорельцева.

8-9 березня консул Генерального консульства України в Сан-Франциско телефоном поспілкувався з українцями й з’ясувалося, що наразі вони не мають ознак хвороби. Також в українців відсутні нарікання на умови перебування на борту круїзного лайнера.

Читайте також: Не торкайтесь обличчя руками. Як уберегтися від грипу та застуди

За інформацію Державного Департаменту США, на борту лайнера перебуває 49 громадян України, з них 47 – члени екіпажу та 2 пасажирів. Водночас, як повідомляють у Держдепі, громадян США евакуюють на карантин до військових баз штату Каліфорнія, а іноземці та українці перебуватимуть на судні доки не вирішать питання з їх повернення додому.

Наразі в Україні виявили одного хворого на коронавірус, який разом із дружиною прилетів із Італії до Чернівців. Нині він перебуває в Чернівецькій інфекційній лікарні. Ще четверо українців хворі поза межами країни: одна дівчина в Італії та троє пасажирів лайнера Diamond Princess у Японії. Двоє пасажирів лайнера вже вилікувалася

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!