Чотири роки без Кузьми. Перелік пісень співака, оприлюднених після смерті. Відео

5346 0
Деякі записи оприлюднили одразу, про інші стало відомо тільки цього року.
фото: skryabin.ictv.ua

фото: skryabin.ictv.ua

2 лютого 2015-го року в автокатастрофі загинув Андрій Кузьменко, лідер гурту «Скрябін». До цього дня гурт активно гастролював Україною та готувався до запису нового, 26-го альбому в історії команди. Втім, записати його так і не вдалося. Тому Tvoemisto.tv підготувало підбірку пісень, які  оприлюднили вже після смерті співака.

Лист до президентів

Пісня опублікована в день загибелі співака. Написана Кузьмою під впливом подій 2014-го року в Україні. Студійної версії пісні записати співак не встиг, проте зберігся її демо-запис.

Сука війна

Ще один демо-запис запланованого альбому. Її також опублікували в день смерті Андрія Кузьменка.

Українці

В Інтернеті шириться інформація, що ця пісня написана Кузьмою для одного з інтернет-магазинів. На це натякає тільки третій куплет пісні. Загалом, гостро-соціальний мотив на ту ж тему, що і попередні композиції. Опублікована 2 лютого 2015 року.

Прогноз Погоди

Останній студійний запис Андрія Кузьменка. Опублікували її 20 серпня 2015 року. 17 серпня Андрій мав би святкувати своє 47-річчя.

Сонце замість шапки

Робота, яка побачила світ в січні цього року. Перший куплет пісні – знайдений демо-запис голосу Андрія Кузьменка. Другий куплет записала ще одна вокаліста команди Ольга Лізгунова. Мотив і приспів пісні взяті з композиції гурту Скрябін «Чекаю ночі».  

Андрій Костюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!