5 Головних новин. На хабарі затримали керівника лікарні та знову курсуватимуть приміські електрички

2463 0
Найважливіше за 24 липня.
Фото: Galnet

Фото: Galnet

3. На Львівщині на хабарі затримали керівника міської лікарні. Керівника міської лікарні Соснівської міської ради затримали на хабарі тисячу доларів, який він вимагав за діагноз.

За версією слідства, посадовець вимагав гроші за оформлення документів, які підтвердять наявність у пацієнта професійного захворювання дихальних шляхів та стануть підставою для соцвиплат. 

Читайте також: Львову повернули викрадене за «аферою століття» приміщення на Cвєнціцького

2. В області зафіксували 126 нових випадків інфікування коронавірусом. Загалом станом на 24 липня на Львівщині лабораторно підтверджено 8 588 випадків. За весь період карантину одужали 1 919 людей, померли – 221.

За останню добу провели 1 160 ПЛР-тести. Залишок у холодильнику становить 874 проби.

В Україні за добу 972 нових хворих на Covid-19. Разом – 62 823 особи. Вилікувалися – 34 886 (плюс 886), а померло 1 571 (плюс 20).

Читайте також: На львівській об’їзній почали будувати нову смугу. Фото

4. Мін’юст пропонує подарункові сертифікати у платні камери СІЗО. І це не жарт. Міністерство юстиції запустило нову послугу: подарункові сертифікати у платні камери у СІЗО. «Вас запросили на день народження чиновника, судді або політика? Може навпаки, забули запросити? Все ще роздумуєте над подарунком? Ми знаємо вихід! Від сьогодні Мін’юст пропонує нову послугу – ми пропонуємо подарункові сертифікати на користування послугами платних камер у українських слідчих ізоляторах», – написав міністр юстиції Денис Малюська.

3. Вночі на площі Ринок у Львові сталася масова бійка. Відео. На площі Ринок близько п’ятої години ранку сталася масова бійка. Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції, конфлікт почався з того, що троє іноземців почали чіплятися до дівчат, які сиділи у цей час на лавці на площі Ринок. За дівчат заступилися троє місцевих мешканців Львова.

Читайте також: Через велику кількість аварій львівська поліція посилено патрулюватиме обласні дороги

Внаслідок бійки двоє львів’ян отримали травми. В одного вибитий зуб, в іншого струс мозку.

5. Зі Львова з 24 липня відновлюють курсування приміських електричок та поїздів. Перелік та розклад можна прочитати тут.

Гарного Вам вечора!

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!