5 гривень за квиток. Від сьогодні дорожчає проїзд в електротранспорті Львова

5999 4
Від сьогодні, 16 квітня, у Львові дорожчає вартість проїзду в міському електротранспорті.
фото: plus.google.com

фото: plus.google.com

Загальний квиток у трамваях і тролейбусах Львова коштуватиме 5 грн, а пільговий — 2 грн 50 коп. Пасажири, котрі не використали старі квитки до 16 квітня, можуть обміняти їх у пунктах обміну до 30 квітня включно. Зокрема, у відділі зборів ЛКП «Львівелектротранс», вул. Сахарова, 2, у квитковому кіоску на кінцевій зупинці трамвая №3, на вул. Княгині Ольги («Аквапарк») та у квитковому кіоску на тролейбусній зупинці на вул. Шота Руставелі — пл. Петрушевича.

Читайте також: Повези мене туди, де асфальту нема. Чому Львів купує старенькі трамваї

Місячні та триденні проїзні картки подорожчають із 1 травня. Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар, навіть ті проїзні, які придбають за старою ціною 60 (пільговий) та 120 грн (загальний) до 30 квітня, діятимуть протягом 30 днів — до 29 травня. Після цього місячні абонементи на проїзд коштуватимуть 80 і 160 грн відповідно, а придбаний через інтернет 30-денний абонемент коштуватиме 150 грн. Триденна проїзна картка буде коштувати 50 гривень.

Придбати проїзні картки на загальний, пільговий та туристичний проїзд у львівських трамваях і тролейбусах можна у кіосках із пресою, у додатку Приват24 та на сайті Львівелектротрансу. 


Читайте також:
21 Травня, 2018 12:55
Іван Від шота-руставелі не можливо добратись зранку в 6:20 до В.Великого немає маршрутки , окрім трулейбуса номер 5 , і це з пересадкою, прохання вирішити це питання.
21 Травня, 2018 12:55
Іван Від шота-руставелі не можливо добратись зранку в 6:20 до В.Великого немає маршрутки , окрім трулейбуса номер 5 , і це з пересадкою, прохання вирішити це питання.
16 Квітня, 2018 19:27
петро велика подяка садовому,не довго йому залишилось.це так щоб без матив
16 Квітня, 2018 10:20
Ярослав Керівники ЛКП "Львівелектротранс" унікальні спеціалісти: взяти і пересадити платоспроможних пасажирів на маршрутки - це сила, електротранспорт - транспорт для пільговиків.
Сьогодні, 7 година ранку, вул. Личаківська (церква Петра та Павла), під'їхала пуста 47А маршрутка (в бік центру), в неї на зупинці сідає 15-20 чоловік, платять по 5 грн, через 8 хвилин виходять біля "Добробуту", в маршрутці розмова: маршруткою вигідніше тому, що швидше. Чекати на зупинці трамвай №7 залишились пільговики та ті кому вигідніша 29-та маршрутка. Браво!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!