Політична реклама

5 кроків нового Президента, які мають забезпечити спокій в Україні, – експерт

2119 1
Першочерговим завданням нового Президента України є відновлення спокою та безпеки громадян, вважає політолог Ігор Когут.
Фото: day.kiev.ua

Фото: day.kiev.ua

Експерт назвав tvoemisto.tv 5 кроків, які має зробити новий глава держави, приступивши до виконання своїх обов’язків:

1. Розмова зі Сходом України.

2. Підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом (економічної частини).

3. Розмова з Росією.

4. Антикорупційна стратегія.

5. Конституційна реформа і вибори нового парламенту.

«Ці кроки мають бути реалізовані найближчим часом... З Росією треба з’ясувати всі гострі питання – щодо енергетики, підтримки Росією сепаратистів, питання Криму тощо. Треба відновити статус-кво у військових питаннях, аби не було загрози нападу», – сказав Ігор Когут.

Нагадаємо, політолог Сергій Таран вважає, що серед своїх 5 перших кроків новий Президент має виконати вимоги Майдану та забезпечити спокій у Донецькій та Луганській областях.

Нагадаємо, цієї неділі відбулися позачергові вибори президента України. Лідер перегонів – Петро Порошенко.


Читайте також:
28 Травня, 2014 11:22
алекс Разговора с Востоком уже не будет! После того, как Порошенко отдал приказ о бомбардировке жилых кварталов авиацией Украины, в результате которых погибли СОТНИ !! и ранены СОТНИ!! мирных жителей Донецка и области ДИАЛОГА БОЛЬШЕ НЕ БУДЕТ! Никто в Донецкой области не захочет говорить с этой персоной! Очень много в Донецке людей, которые готовы мстить украинской армии за своих погибших жен,детей,друзей,родственников! О мире в Донецкой области можно забыть!И покоя в Донецкой области то же не будет! Разве, что Украиская армия при поддержке Обамы и Меркель сравняет с землёй ВСЕ!! города Юга,Востока Украины и превратят эти города в кладбища мирных граждан!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!