5 міні-серіалів для перегляду на карантині, які ви могли пропустити

2040 0
Tvoemisto.tv пропонує добірку серіалів різних жанрів, що стали популярними протягом останніх кількох місяців.
фото: www.04141.com.ua

фото: www.04141.com.ua

«Я знаю, що це правда», драма

Кількість серій: 6

Прем`єра відбулася 10 травня 2020 року.

Домінік Бердсі, простий маляр, змушений все життя доглядати за своїм братом-близнюком Томасом, що страждає на шизофренію. Флешбеки повертають героїв в минуле. У якийсь момент Томас перестає приймати ліки і його стан погіршується. Його поміщають на примусове лікування в психіатричну лікарню і брат намагається знайти спосіб визволити його. Тим часом життя Домініка складається важко. Незадовго до цього загинула його маленька дитина, що спричинило розлучення. У клініці Домінік зближується з психотерапевтом доктором Патель і шукає шляхи, аби повернути життя до нормального русла.

«Емілі в Парижі», мелодрама, комедія

Кількість серій: 10

Перший сезон серіалу був представлений компанією Netflix 2 жовтня 2020 року.

Емілі Купер, виконавча директорка з маркетингу з Чикаго, несподівано отримує пропозицію відправитися в Париж замість своєї начальниці. Героїні належить влитися в новий колектив, зануритися в місцеву культуру, знайти друзів і любов.

Ферзевий гамбіт, драма

Кількість серій: 7

Дата виходу: 23 жовтня 2020.

Бет Гармон виросла в дитячому будинку в штаті Кентуккі в 1950-х. Там вона виявила свій талант до шахів. Бет відточує свої професійні навички. Вона вважає, що шахи дають їй відчуття контролю. Водночас схильності до алкоголю й піґулок з транквілізаторами можуть вийти з-під контролю. Чи вистачить у Бет рішучості перемогти у вирішальному бою?

«Знищення», драма, детектив

Кількість серій: 6

Прем'єра серіалу відбулася 25 жовтня 2020 року на каналі HBO Max.

Головна героїня, щаслива в шлюбі психоаналітикиня Грейс Фрейзер, живе в Нью-Йорку разом зі своєю успішною родиною. Незабаром має вийти її перша книга з порадами жінкам, як довіряти своїй інтуїції та робити висновки про чоловіків із першого погляду. Якось за дивних обставин Грейс знайомиться з такою собі Еленою, чиє тіло незабаром виявляє поліція. В убивстві підозрюють психоаналітикиню, в якої зненацька зникає й чоловік, Джонатан.

«Ваша честь», юридична драма

Кількість серій: 5

Прем’єра відбулася 6 грудня 2020 року на каналі Showtime. 

У центрі розповіді – шанований суддя з Нового Орлеана Майкл Десіато, зіткнувся з «жахливою дилемою» після того, як його син Адам зник місця ДТП після аварії зі смертельними наслідками.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!