5 спортивних подій на вихідних у Львові

2533 0
На календарі листопад, на термометрі +16, а у Львові знову розмаїття спортивних подій. Футбол, регбі, футзал, гирі – види спорту на будь-який смаки вже цими вихідними.

Аби не пропустити – читайте традиційний огляд на Tvoemisto.tv.

Роуп-джампінг, 8-9 листопада, 10:00, вул. Тракт Глинянський.

Вихідні розпочнуться екстримально. В суботу та неділю клуб активного відпочинку ”Адреналін” (KAVA) організовує роуп-джампінгу – стрибання з висотних об’єктів природного та промислового походження за допомогою альпіністичного спорядження. Всі бажаючі можуть випробувати себе, перед тим обов’язково зареєструвавшись тут. Також безкоштовно можна буде постріляти з лука та пострибати на джамперах.

Футзал, 8 листопада, 13:00, ПС ”Галичина” (вул. Керченська, 8).

У сьомому турі Екстра-ліги в рамках чемпіонату України з футзалу зустрінуться лідери змагань – львівська ”Енергія” та харківський ”Локомотив”, які на даний момент посідають третє та друге місця відповідно. Колектив із Харкова випереджає наших хлопців на два пункти, але має гірший показник забитих-пропущених м’ячів. Нагадаємо, що у минулому турі львів’яни на виїзді декласували криворізький “Приват” з рахунком 8:2.

Регбі, 9 листопада, 10:00, стадіон ”Юність” (вул. Болгарська, 4).

В неділю відбудуться змагання на Кубок України з регбіліг серед чоловіків. Регбіліг або регбі-13 – це один з двох основних різновидів регбі, який відрізняється від регбі-15 більш швидкісною та динамічнішою грою, в якій менше уваги приділяють боротьбі за ігрові зони. В турнірі прийматимуть участь шість команд: “Сокіл” (Львів), “Роланд” (Івано-Франківськ), “Рівне”, “Легіон ХІІІ-ШВСМ” (Харків), “УжНУ” (Ужгород) та “Кривбас” (Кривий Ріг)

Гирі, 9 листопада, 10:00, навчально-спортивна база МО України (вул. Клепарівська, 39а).

Також в цей день визначатимуть кращого збірні команди районів нашого краю в рамках змагань з гирьового спорту за програмою ХХІІ спортивних ігор Львівщини, присвячених року Тараса Шевченка в Україні та VІІ обласних ігор ветеранів спорту, присвячених 75-річчю створення Львівської області. За словами організаторів, у різних вагових категоріях змагатимуться окремо спортсмени віком від 18 до 40 років та ветерани старше 40 років – всього близько 200 учасників.

Футбол, 9 листопада, 17:00, стадіон ”Арена Львів” (вул. Стрийська, 199).

На “десерт” львів’яни матимуть змогу відвідати центральний матч 12-го туру УПЛ, в якому зустрінуться ґранди вітчизняного футболу – донецький ”Шахтар” та дніпропетровський ”Дніпро”. Гірники, після впевненої перемоги в середу над білоруським ”БАТЕ”, намагатимуться покращити свої результати і у внутрішній першості. На даний момент підопічні Мірчі Луческу перебувають на третій сходинці, відстаючи від дніпрян (2-ге місце) на 4 залікові очки. Цікаво, що вперше зі своєю новою командою до Львова приїде уродженець Львівщини Мирон Маркевич.

Автор Микола Решнюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!