82-річний дідусь з Буковини переказав ЗСУ 100 тисяч гривень і 10 тисяч доларів

3712 0
Це були усі заощадження, які чоловік збирав протягом свого життя,
фото наталії цимбалюк

фото наталії цимбалюк

У Чернівецькій області 82-річний мешканець Новодністровська переказав на підтримку Збройних Сил України 10 тисяч доларів та 100 тисяч гривень особистих накопичень. Про це у на своїй сторінці у Фейсбуку повідомила міська голова Наталія Цимбалюк.

«Що таке війна, наше старше покоління знає ще краще, ніж ми, бо в їхньому житті це друга кривава війна. Шевчук Микола Григорович, мешканець міста Новодністровськ, завжди небайдужий до долі країни і до долі нашої громади. Він перерахував на підтримку української армії власні 100 000 гривень і 10 000 доларів США», – пише вона.

Читайте також: Нацбанк відкрив спецрахунок для допомоги армії

Як повідомляє Укрінформ, що це були усі заощадження, які чоловік збирав протягом свого життя, а народився він у жовтні 1939 року. Після початку активних бойових дій дідусь вирішив, що потрібно підтримати український військових, які б'ються зараз із російським ворогом. Тому перерахував кошти на потреби армії. На підтвердження свого вчинку чоловік приніс до міської ради відповідні квитанції проведених перерахунків.

Нагадаємо, що на спецрахунок, який Національний банк відкрив для підтримки Збройних Сил України у протистоянні Росії, вже перерахували понад 6 млрд грн. Як ще можна допомогти нашим захисникам, читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!