Адмінкорпус екстреної медичної допомоги тимчасово може переїхати у школу

4268 0
Приміщення зроблять резервним для коронавірусних хворих.
Фото: Google Maps

Фото: Google Maps

Приміщення адміністративного корпусу екстреної медичної допомоги Львівської лікарні швидкої медичної допомоги найближчим часом можуть зробити резервним для хворих на Covid-19. Водночас бухгалтери та ІТ-шники, які там були, переїдуть у школу № 97, яка є поряд. Про це Тvoemisto.tv повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Читайте також: У 8-й міській лікарні готують додаткові «ковідні» ліжка та реанімацію. Як розгортають

«У львівських лікарнях з кожним днем все менше залишається місць для хворих із коронавірусом. Переповнена і лікарня швидкої допомоги, тому ми розглядаємо різні варіанти облаштування додаткових ліжок. Зараз мова йде про вивільнення приміщень медичного коледжу, облаштування ліжок у поліклініці на Мазепи, а тепер розглядаємо варіант вивільнення приміщень екстренки», – каже Андрій Москаленко.

За його словами, якщо буде потреба, то у приміщення школи переїде лише адмінперсонал.

«Наказу про переїзд не має. Чи відбудеться точно переїзд, буде узгоджено зі школою та екстренкою», – додав заступник мера.

У мережі Фейсбук деякі дописувачі обурені тим, що місто хоче віддати 97 школу медицині катастроф, якщо поруч знаходиться порожнє колишнє приміщення ЛКП «Північне», на що Андрій Москаленко відповів, що в приміщення даного ЛКП також переведуть супутні служби, які вивільняються з Миколайчука.

Читайте також: В яких лікарнях Львівської області розгорнуть додаткові «ковідні» ліжка. Перелік

Нагадаємо, що в області планують облаштувати 600 додаткових ліжок в опорних Covid-лікарнях, а місто уже розгортає 366 ліжок на базі поліклінічних відділень. Через ріст захворюваності та динаміку госпіталізацій у Львові посилений карантин продовжили щонайменше до 4 квітня. Від сьогодні, 23 березня, Львівщина перейшла у червоний рівень епіднебезпеки, де діють максимальні обмеження.

Ольга Шведа

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!