Аеророзвідка показала відео з українським прапором над будівлями в Соледарі. Відео

1117 0
Відео зняли сьогодні, 14 січня.
Український прапор/з відкритих джерел

Український прапор/з відкритих джерел

Аеророзвідка ЗСУ показала відео з українським прапором над будівлями в Соледарі. Його опублікував командир окремої тактичної групи аеророзвідки S.A.R.G. «Птахи мадяра». 

На записі можна побачити державний прапор України, який поставлений над однією з будівель міста. Мадяр заявив, що відео було зняте 14 січня об 11:13.

Читайте також: ЗСУ ліквідували ще понад 500 росіян

Нагадаємо, ​​Генеральний штаб Збройних сил України повідомив, що бої за Соледар Донецької області тривають, незважаючи на заяву Міноборони росії про нібито захоплення міста. 

Додамо, що, за даними американського Інституту вивчення війни (ISW), навіть можливе взяття цього міста навряд чи дозволить російським силам захопити Бахмут. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!