Освітня платформа Coursera відкрила безкоштовний доступ до курсів для студентів

4595 0
Учні й студенти зможуть отримати підтвердження своїх знань від найпрестижніших університетів у світі.
Фото: dt.ua

Фото: dt.ua

Від учора, 1 червня, американська платформа онлайн-освіти Coursera відкрила безкоштовний доступ до понад 3800 курсів для студентів коледжів і університетів по всьому світу. Про це повідомляють у компанії.

До 31 липня включно буде доступна безкоштовна реєстрація на вказані курси, після чого їх можна буде пройти до 30 вересня без необхідності оплати підтверджувального сертифікату. Учні й студенти зможуть отримати підтвердження своїх знань від найпрестижніших університетів у світі. Зокрема, Мічиґанського, Єльського й Дюкського університетів.

Читайте також: Три тижні карантину з користю. Підбірка безкоштовних освітніх платформ

За словами Coursera, так вони хочуть дати можливість студентам навчатися в період, коли їхні заклади освіти не працюють.

Нагадаємо, ще в березні Coursera вже оголошувала про відкритий доступ до понад 3800 курсів, однак тільки для закладів вищої освіти. Так, вони мали окремо налагодити доступ для своїх студентів. Тепер студенти протягом літа зможуть робити це напряму.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!