Андрію Ваську присвоїли звання Заслуженого лікаря України

5656 0
Високу державну нагороду вручили з нагоди Дня медичного працівника.
Фото: Андрій Васько/Фейсбук

Фото: Андрій Васько/Фейсбук

Андрію Ваську, який виконує обов’язки директора Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, учора, 17 червня, присвоїли звання «Заслужений лікар України». Відповідний указ уже є на офіційному президентському сайті.

Читайте також: Чотирьом медикам Львівщини вручили державні нагороди

Почесне звання Андрію Ваську присвоїли за значний особистий внесок у розвиток вітчизняної системи охорони здоров’я, надання кваліфікованої медичної допомоги та рятування життя людей в умовах воєнного стану, сумлінне виконання професійного обов’язку та з нагоди Дня медичного працівника.

До того, як очолювати Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, Андрій Васько обіймав посаду заступника директора департаменту охорони здоров’я ЛОДА, тимчасово виконував обов'язки керівника департаменту, а на початку пандемії Covid-19 він керував обласним штабом з протидії коронавірусу.

Нагадаємо, що у Митрополичих садах Архикатедрального Собору Святого Юра чотирьом медикам Львівщини вручили державні нагороди. Урочистості відбулися напередодні Дня медичного працівника, який традиційно відзначають у третю неділю червня. Також вручили подяки колективам Львівського військово-медичного клінічного центру державної прикордонної служби України та Військово-медичного клінічного центру Західного регіону.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!