Anonymous зламали ще один російський банк, клієнтами якого є олігархи

5007 0
Хакери обіцяють «злити» 800 Гб даних.
Фото: zn.ua

Фото: zn.ua

Хакери з угрупування Anonymous заявили, що зламали бази даних одного з банків російської федерації. Тепер вони обіцяють оприлюднити 800 Гб конфіденційних даних. Про це хакери написали у Twitter.

Читайте також: Anonymous оприлюднила дані 120 тисяч військових рф, які вторглися в Україну

«Anonymous зламали ще один російський банк та планують «злити» 800Гб конфіденційних даних. Хакерська команда @xxNB65, яка підписується на цінні папери Anonymous, зламала російський банк АТ Банк ПСКБ, який використовують олігархи», – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що йдеться про АТ Банк ПСКБ – петербурзький соціальний комерційний банк, клієнтами якого є російські олігархи.

Нагадаємо, Anonymous зламали систему відеоспостереження Кремля. Також хакери атакували Центробанк РФ і «злили» дані до мережі, а згодом сервери управління цивільної авіації Росії. Також хакери здійснили атаки та отримали дані благодійного фонду Російської православної церкви (РПЦ) та Липецького механічного заводу, який проводить ремонт російської військової техніки.

Також хакери зламали урядовий сайт Мінкульту рф та оприлюднили більше 200 тисяч листів чиновників відомства. 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!