«Ми потребуємо нових сил». На «Арені Львів» шукають волонтерів. Як долучитись

2108 0
Найбільша потреба зараз є у волонтерах на гарячу лінію.
Фото: Марти Байдаки /Твоє місто

Фото: Марти Байдаки /Твоє місто

Координаційний центр на стадіоні «Арена Львів» шукає волонтерів у свою команду. Зокрема, зараз не вистачає людей на кухню, реєстрацію та «гарячу» лінію. Про це під час стріму Tvoemisto.tv повідомила старша волонтерка центру внутрішньо переміщених осіб «Арени Львів» Юлія Макарова. 

Читайте також: Що потрібно сьогодні для нашої перемоги. Перелік волонтерських збірок

«У нашому координаційному центрі є «гаряча» лінія, де надають інформаційну допомогу для людей. Ми шукаємо місця для поселення людей у Львівській області. Найбільше ми зараз потребуємо волонтерів на гарячу лінію, адже ми маємо 3-4 телефони, на які телефонують без перестанку. Ми потребуємо нових сил і облич», – каже вона.

За її словами, зараз на «гарячій» лінії працює двоє людей. Усього потрібно близько 4 волонтерів на тиждень. Загалом у координаційному центрі є три напрямки, на яких працюють волонтери:

  • реєстрація;
  • кухня;
  • гаряча лінія.

 

Також волонтерка розповіла, що внутрішні особи, які проживають у координаційному центрі на стадіоні «Арена Львів», потребують взуття, теплий одяг тощо. 

Так, для того, аби долучитися до допомоги, слід зателефонувати на «гарячу» лінію за такими телефонами: 097 182 18 60,  068 414 79 63, 096 232 81 93.

Нагадаємо, що у Львові працює чимало волонтерів, волонтерських організацій та благодійних фондів, які через повномасштабне вторгнення росії на територію України, бойові дії, поранення військових та цивільних почали збирати найнеобхідніше.Tvoemisto.tv пропонує перелік ініціатив, до яких кожен може долучитися.
 

Антоніна Костик

Фото, відео Марти Байдаки

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!