Арестович заявив, що держсекретар США і глава Пентагону зараз у Києві

2637 0
Арестович припустив, що Блінкен і Остін можуть допомогти вирішити питання деблокади Маріуполя.
Фото/nta.ua

Фото/nta.ua

Сьогодні ввечері, 24 квітня у Києві відбуваються перемовини президента Володимира Зеленського і державного секретаря США Ентоні Блінкена та глави Пентагону Ллойда Остіна. Про це в етері YouTube-програми «Фейгин LIVE» заявив радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

«Сьогодні (24 квітня –  ред.) американці в Києві. Просто зараз. Розмовляють з президентом (Володимиром Зеленським –  ред.)», – заявив він.

Арестович припустив, що Блінкен і Остін можуть допомогти вирішити питання деблокади Маріуполя.

Нагадаємо, що учора, 23 квітня президент Володимир Зеленський зазначив, що, до Києва 24 квітня з візитом мають прибути державний секретар США Ентоні Блінкен і міністр оборони США Ллойд Остін. Під час візиту американська делегація обговорюватиме зокрема постачання зброї Україні, уточнив глава держави.

Водночас Державний департамент США і Пентагон до останнього офіційно не підтверджували візиту Блінкена і Остіна в Україну.

Додамо, що за словами президента України Володимира Зеленського, якби Україна отримала доступ до всієї зброї, якої потребує, яка є у партнерів і співставна зі зброєю, яку використовують російські окупанти, – українські захисники вже б завершили війну.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!