Атракціони у Парку культури прикрасять Великодніми орнаментами

1952 0
У ці вихідні, 4 та 5 квітня, в Парку культури з 14:00 до 17:00 народні мисткині проведуть майстер-класи з розпису писанок. Паралельно у ці дні художники розписуватимуть атракціони парку у Великодньому дусі.

Про це повідомили у прес-службі Львівської мерії.

Як зазначається, у передвеликодні вихідні у приміщенні адміністрації парку, що знаходиться за адресою вул. Болгарська, 4, мисткині Юлія Степанюк та Олеся Марчук розкажуть про символіку писанки та покажуть, як їх правильно писати різними техніками. Майстер-класи безкоштовні, але заохочуються благодійні внески на відшкодування матеріалів.

«У вихідні в Парку культури як ніколи пануватиме Великодній дух. Будемо розписувати писанки, розмальовувати атракціони орнаментами з Великодньої тематики. Це і для душі радість, і користь для парку та міста»,  – зазначила адміністратор Парку культури Оксана Наконечна.

Читайте також: Що хочуть бачити львів’яни у Парку культури

Паралельно з майстер-класами близько десяти художників розмальовуватимуть атракціони. Старенькі атракціони набудуть нового вигляду й будуть тішити відвідувачів парку своїми новим орнаментами та малюнками в етно-стилі.

Організатори майстер-класів наголошують, що кількість місць обмежена, тому просять записуватись за тел. 063-603-01-26. Запис обов'язковий.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!