Austrian Airlines відновила польоти з Відня до Львова

936 0
Польоти наразі заплановані тричі на тиждень – по понеділках, четвергах і суботах.
фото: sobytiya.net

фото: sobytiya.net

Austrian Airlines із 22 березня відновила регулярні рейси з Відня до Львова. Перший час авіакомпанія буде виконувати польоти тричі на тиждень – по понеділках, четвергах і суботах. Про це повідомляє Avianews.

Читайте також: В Україні запровадили обов’язковий негативний ПЛР-тест для в'їзду іноземців

Вильоти із Відня заплановані на 13:10 з прибуттям до Львова о 15:25. Зворотні рейси виконуватимуть зі Львова о 16:05 і прибуватиме до Відня о 16:30.

Austrian Airlines використовуватимуть регіональні турбогвинтові літаки Bombardier Q400.

Із травня авіакомпанія планує збільшити частоту польотів до Львова до п'яти на тиждень. Перед поїздкою мандрівникам слід перевірити, чи дозволений їм в'їзд в країну призначення і транзит через Відень, якщо Австрія не є кінцевою точкою маршруту.

Читайте також: Lufthansa запустить зі Львова рейси у Франкфурт

Нагадаємо, що німецька авіакомпанія Lufthansa внесла у розклад прямі рейси зі Львова у Франкфурт. Авіакомпанія виконуватиме їх у доповнення до маршруту Львів – Мюнхен. Рейси стануть доступні із 30 квітня.

Детальніше про те, куди львів'яни зможуть полетіти на відпочинок улітку, читайте у матеріалі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!