На правах реклами

Avalon у Львові видав перші 70 ключів від готових нових квартир у двох комплексах

4022 0
Avalon видав своїм інвесторам ключі від готових нових квартир у Львові в житлових комплексах Avalon Flex та Avalon Zelena Street, попереду ще понад 800 квартир.
Фото: Avalon

Фото: Avalon

У четвер, 12 травня, інвестиційно-девелоперська компанія Avalon стартувала видачу ключів своїм інвесторам від зданих в експлуатацію квартир в житлових комплексах Avalon Flex та Avalon Zelena Street. Попереду планова здача наступних черг квартир в цих комплексах, а також видача ключів в комплексі Avalon Holiday.

Avalon своїм власним капіталом та капіталом основних партнерів несе повну відповідальність за збереження інвестицій своїх клієнтів. Це гарантує завершення будівництва усіх початих до війни проектів компанії.

«Ми оптимізували свою діяльність відповідно до часів економіки воєнного стану. З командою ні на день не припиняли роботу, перебудували бізнес-процеси в компанії, щоб забезпечити стабільність та ефективність будівництва. Ще раз підтверджуємо нашу репутацію найнадійнішого забудовника, яку ми з командою збудували ще з 2014 року.

До кінця червня готуємо нашим інвесторам здачу в експлуатацію понад 800 квартир, а це 41,9 тис. м2 площі житла. Це величезний поштовх для розвитку всіх галузей, які знаходяться поруч з цими комплексами: дизайнерські студії, ремонтні бригади, ресторанний, малий та середній бізнес», – розповідає операційний директор Avalon, Роман Давимука.

Більше проєктів компанії можна переглянути на сайті Avalon

Довідково:

Avalon – інвестиційно-девелоперський преміум бренд, заснований у Львові 2014 року для управління прямими девелоперськими інвестиціями комерційної та житлової нерухомості.

З 2014 року компанія Авалон інк. під брендом Avalon®️ успішно залучила більше 6 тисяч інвесторів, реалізувала 12 інвестиційно-девелоперських проектів житлової та комерційної нерухомості на понад 500 тис м2.

Фото: Avalon


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!