Аварія біля «Добробуту» у Львові: як покарають винуватців? Відео

11274 0
У неділю ввечері, 19 липня, на вулиці Торговій трапилась дорожньо-транспортна пригода. Аварія зібрала понад сотню зацікавлених осіб та спричинила чималий затор на дорозі. Tvoemisto.tv дізналося, як покарають винуватців цієї ДТП.
фото: 032.ua, zaxid.net

фото: 032.ua, zaxid.net

Тарас Дзвоник, представник прес-служби ДАІ у Львівській області, розповів Tvoemisto.tv, що на жінку та чоловіка, які стали винуватцями вчорашньої ДТП, даївці склали адміністративні протоколи. На них чекає покарання у вигляді позбавлення права керувати транспортними засобами або штрафу, максимальний розмір якого може становити 5950 гривень.

Тарас Дзвоник також описав послідовність учорашніх подій: «Жінка-водій автомобіля «Suzuki» в’їхала в автомобіль «Chrysler». Зайнявши місце водія, чоловік (котрий спершу був на пасажирському сидінні в автомобілі «Suzuki»), при спробі проїхати назад спричинив ще одну ДТП, наїхавши на жінку-власницю «Chrysler»».

Головним антигероєм цього інциденту став Іван Сімеон, директор і власник львівської компанії «Євробудкомплект», що займається торгівлею будівельними матеріалами. За словами очевидців, він був у стані алкогольного сп’яніння та розбив кулаком лобове скло автомобіля «Chrysler». Інцидент ледь не спровокував масову бійку, у яку втрутилися як винуватці ДТП, так і перехожі. У результаті, чоловік був затриманий свідками події, які передали його представникам міліції.

Джерело: Zaxid.net, Громадське. Львів, 032.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!