Авіакомпанія МАУ збільшила збір за роздрук посадкового талону у аеропорту

4205 0
Тепер пасажири, що не скористались можливістю онлайн-реєстрації на рейс, будуть змушені заплатити 15 євро
Фото: Дмитро Хапілін

Фото: Дмитро Хапілін

З 15 червня авіакомпанія МАУ збільшила плату за роздрук посадкового талону у аеропорту на 50% – з €10 до €15. Про це повідомило Lowcost Avia.

Щоби не платити за друк посадкового талону, пасажири можуть безкоштовно зареєструватись на рейс онлайн: на сайті МАУ або за допомогою їхнього офіційного мобільного додатку. Інформацію про реєстрацію треба роздрукувати, або зберегти свій посадковий талон на смартфон.

Пасажири, що летять бізнес-класом та преміум економ класом, можуть зареєструватись на рейс за 14 днів до відправлення. Для пасажирів економ-класу, які не скористались послугою попереднього вибору місць на борту, онлайн-реєстрація можлива:

  • на регулярні рейси – за 48 годин до вильоту за розкладом;
  • на чартерні рейси – за 24 години до вильоту за розкладом;

 

Читайте також: Wizz Air розігрує 180 безкоштовних квитків у невідоме місто

Окрім того безкоштовні посадкові талони на стійці реєстрації можуть отримати:

  • пасажири чартерних рейсів;
  • пасажири далекомагістральних рейсів (до 1 серпня);
  • пасажири бізнес-класу;
  • пасажири, зареєстровані онлайн, з роздрукованими / збереженими у мобільних електронних пристроях посадковими талонами у разі вибору платних місць в аеропорту вильоту;

 

Також в авіакомпанії розповіли, що з 1 серпня процедури онлайн-реєстрації та сплати збору за надання посадкового талону на стійці розповсюджуватимуться і на далекомагістральні маршрути.

Вперше збір за друк посадкового талона авіакомпанія МАУ почала стягувати на рейсах Київ – Рига, а з 1 жовтня ввела збір на всі середньомагістральні рейси та рейси всередині України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!