Австрія пропонує стипендії для українських науковців. Як взяти участь

1252 0
Прийом заявок на участь у програмі триватиме до 1 вересня 2021 року.
Фото: pixabay

Фото: pixabay

Фонд стипендій Австрійської Республіки пропонує стипендії українським науковцям. Участь у програмі дозволить протягом декількох місяців працювати над дослідженням для своєї дипломної роботи під наглядом викладача місцевого університету. Про це повідомляє освітній портал Osvita.ua.

Хто може взяти участь?

Участь у конкурсі можуть узяти бакалаври, магістри та аспіранти до 35 років, а також докторанти до 40 років, що досліджують медицину, сільське господарство, природничі, технічні, гуманітарні та соціальні науки, мистецтво і на цей момент не навчаються в Австрії.

Що пропонують?

Кожен стипендіат отримає щомісячну стипендію розміром 1 050 євро, компенсацію дорожніх витрат, а також допомогу з пошуком житла та оформленням страхування. За умовами програми, візит триватиме від одного до чотирьох місяців і розпочнеться не раніше січня 2022 року.

Умови участі

Для участі в програмі потенційні учасники мають заповнити аплікаційну форму та підготувати резюме й план візиту з описом досліджень, які вже проведені та над якими науковець буде працювати в Австрії. Також необхідно надати згоду викладача австрійського вишу на науковий супровід під час стипендії та два рекомендаційні листи з вашого університету, написані протягом останніх півроку.

Читайте також: Талановитим науковцям у Львові даватимуть 25 тис. грн премії

Окрім того, необхідно надати сканкопію першої сторінки закордонного паспорта та документа, що підтверджує науковий ступінь з письмовим підтвердженням, що учасник навчається на бакалавраті, магістратурі, аспірантурі чи докторантурі в Україні. До пакету документів слід додати переклад документів, виданих українською мовою. Переклад має бути англійською або німецькою мовою.

Додамо, що прийом заявок на участь у програмі триватиме до 1 вересня 2021 року. Результати конкурсу оприлюднять у жовтні 2021 року.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!