Політична реклама

Автомобілі у Львові подорожчали на 30%

2223 0
У березні цього року продажі нових іномарок побили усі рекорди - торгівля в порівнянні з минулим роком просто обвалилась.

Фахівці кажуть, що особливо радіти скасуванню утилізаційного збору не варто. Бо на сьогодні діє ще акцизний збір, якого ніхто не скасовував, а з кінця березня навпаки підняли вдвічі, повідомляють Головні новини Львова. Відтак, гучне скасування утилізаційного збору продавці нових машин назвали «сумнівним покращенням».

Автодилери зазначають, що кожного тижня отримуюють нову ціну, яка відрізняється від попередньої.

У гривневому еквіваленті ціни на авто зросли на 20-30%. Однак, валютна ціна впала на 5%. Тому якщо брати валютний коридор, машини навіть подешевшали. Відтак, виграти на купівлі авто можуть ті, хто має на руках валюту.

Автодилери вже готуються до затишшя у продажах. За їх словами, навіть якщо курс долара стабілізується, чекати на подешевшання авто не варто.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!