Багато вулиць Львова сьогодні без світла. Перелік

3720 0
Упродовж останнього зимового місяця планові ремонтні роботи триватимуть. Сьогодні, 2 лютого, чимало вулиць міста лишаться без світла. Tvoemisto.tv пропонує вам їх перелік.
фото: econet.ua

фото: econet.ua

Сьогодні електроенергію відключатимуть на вулицях Ожиновій, Бузиновій, Раппопорта, Травистій, Металістів, Гнатевича, Новознесенській, Білинського, Шатківського й Тракті Глинянському. Частково без світла лишаться вулиці Стрийська, Рубчака та Володимира Великого.

Читайте також: У Львові немає світла через ремонт

У Винниках світла не буде на вулицях Грушевського, Калнишевського, Корчевського, Кармалюка, Береговій, Луговій, Звенигородській, Січовій, Дмитерка, Липи. У смт. Рудно – на вулицях Шашкевича, Сліпого, Марченка, Коновальця, Шухевича, Вербицького, Сірка. У смт. Брюховичі без електроенергії будуть вулиці Озерна, Крута, Ясна, Церковна та Львівська.

«Львівобленерго» інформує, що світла не буде у період з 8 до 17 години.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!