Банківські картки тепер можна поповнити на касах у супермаркетах

1411 0
Наразі послуга діє на Заході Україні.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

«ПриватБанк» запустив в Україні сервіс, який дозволяє поповнювати банківські картки на касах торгових точок. Про це йдеться на сайті банку.

Через новий сервіс «ПриватБанк» можна поповнити картку будь-якого українського банку на суму від 20 до 4999 грн. Оплачуючи покупку, треба повідомити касиру, що хочете поповнити картку та прикласти картку до термінала або ввести номер, якщо це чужа картка. Комісія за таку послугу – 0,5% від суми поповнення.

Читайте також: Львів'ян просять допомогти зібрати кошти на аптечки для бійців ЗСУ

Наразі проєкт запрацював на касах магазинів мережі «Сім23» у Львові, Тернополі, Луцьку, Франківську, Рівному та інших містах на Заході України. Невдовзі такий зручний сервіс зʼявиться й у інших торговельних мережах.

Нагадаємо, що державний «ПриватБанк» продовжив дію всіх платіжних карток на 180 днів. Тобто в разі закінчення її терміну дії, перевипускати поки не треба. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!