Байден назвав Путіна «м’ясником» після зустрічі з українськими біженцями

2007 0
Президент США захопився хоробрістю українців під час візиту до Варшави
Фото: REUTERS/Evelyn Hockstein

Фото: REUTERS/Evelyn Hockstein

26 березня президент США Джо Байден зустрівся з українськими біженцями у Польщі. На національному стадіоні в Варшаві він провів певний час із родинами, які були вимушені виїхати, та волонтерами. Про це повідомляє onet.pl. 

Байдена супроводжували прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький та мер Варшави Рафал Тшасковський. Люди на стадіоні фотографувались із політиком. Він поспілкувався з жінкою, яка розповіла, що була змушена залишити Україну разом із дочкою, а її чоловік та син залишилися битися. Байден відповів, що «це страшно» та назвав біженців хоробрими.

Читайте також: «Світ, збережи Україну». У Варшаві сотні людей лягли на землю в пам’ять про загиблих українців

Після зустрічі президент США сказав журналістам, що вважає Путіна «м'ясником». 

«Це неймовірно, неймовірно. Я дивлюсь на цих маленьких дітей. Просто хочу обійняти, просто хочу подякувати. Маю на увазі, це просто змушує вас страшенно пишатися», – поділився враженнями політик.  

Нагадаємо, що президент США з п’ятниці перебуває в Польщі. Він провів перемовини з Кулебою і Резніковим у Варшаві. Джо Байден запевнив, що США непохитно будуть в усьому до перемоги України, і що підтримка Штатів лише зростатиме.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!