Белла та Сонце шукають нових господарів. Фото

1073 0
Львів’ян закликають прилаштувати песиків, які зараз перебувають в ЛКП «Лев».
Фото: ЛКП «Лев»

Фото: ЛКП «Лев»

У ЛКП «Лев» просять львів’ян прилаштувати собак, що наразі знаходяться під опікою підприємства. Про це йдеться в повідомленні ЛКП на сторінці у Фейсбуці.

Читайте також: Друг на годину. Фотопрогулянка з песиками з ЛКП «Лев»

«Їм не потрібні тюльпани, шоколад чи якісь інші подарунки А лише трохи любові, уваги, розуміння, прогулянки та теплі обійми, як і кожній жінці, насправді. Кожна з них дуже ніжна і вихована. Вірить в дружбу з людьми і чекає на вас в ЛКП «Лев», – йдеться у повідомленні.

Белла, 1 рік. Місце відлову: вул. Промислова

Ви тільки гляньте, як елегантно вона позує. Їй заздрять дівчата на ЛКП, бо підкорила серця геть усіх наших хлопців своїми манерами та поглядом.

Кьяра, 9 місяців. Місце відлову: вул. Зелена

Підозрюємо, що вона ніколи і не мала дому, і навіть не знає, як це – жити не на вулиці. Їй не можна розчаровуватись в людях. Справжня артистка, любить кривлятись і має свій особливий характер. Якщо її почухати за вушком перетворюється на найніжнішу собачку у світі.

Читайте також: Як привчити львів’ян прибирати за своїми домашніми улюбленцями

Ронда, 1 рік. Місце відлову: вул. Величковського

Справжня артистка, любить кривлятись і має свій особливий характер. Якщо її почухати за вушком перетворюється на найніжнішу собачку у світі.

Сонце, 10 місяців. Місце відлову: вул. Лінкольна

Наші ловці її ледь помітили посеред снігових кучугур. Біла, як сніг, але яскрава, як сонце. Радіє кожному, хто її погладить. Буде тішити вас своїм позитивом 365 днів на рік.

Тайра, 2 роки. Місце відлову: вул. Сірка

Завжди має якийсь заклопотаний вигляд, наче вирішує 100500 справ одночасно. Можливо задумала собі якийсь бізнес відкрити? Приходьте за нею, буде вашим партнером.

Додамо, що ЛКП «Лев» працює щодня з 8:00 до 20:00 на вулиці Промисловій, 56. Телефон: 068 53 54 545 або 032 252 30 41.

Фото Іри Шелест та Іри Роговик


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!